Buitenplanten online

8 producten

Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel Witte Lavendel Edelweiss
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras
actie
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras Japans Bloedgras Red Baron
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Little Bunny
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia

U schaft tegenwoordig uw buitenplanten online aan

Buitenplanten zorgen voor een gezellige en mooi aangeklede tuin. Wanneer u een tuin heeft en of dit nu een voortuin is of een achtertuin, eigenlijk kunt u niet zonder buitenplanten. Een groot voordeel van de vele duizenden verschillende soorten buitenplanten, is dat u zelf uw sfeer en uiterlijk van uw tuin met planten kunt bepalen. Misschien wilt juist een groene tuin met alleen maar bladdragende planten? Het kan ook zijn dat u van erg veel kleur in de tuin houdt en alleen maar planten wilt met fleurige bloemen. Grote planten, kleine planten, klimplanten tot bodembedekkers, u kiest de buitenplanten online, want dit is wel zo gemakkelijk.

Uw favoriete buitenplanten online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar buitenplanten online bestellen, dan zult met zekerheid planten vinden die u mooi vindt. De keuze is enorm. Met bodembedekkers bijvoorbeeld, kunt u kale plekken in uw tuin bedekken met groen of met kleur. Bodembedekkers zijn kleine planten die snel een netwerk van wortels en bladeren kan vormen, waarbij desnoods grote oppervlaktes bedekt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om hiertussen ook grotere planten te zetten. Ook hiervan zijn er vele soorten te verkrijgen. Wilt u iets anders dan planten met grote bladeren? Overweeg dan eens siergras. Er zijn hiervan mooie exemplaren met alleen blad of met bloemen. Buitenplanten online bestellen gaat snel en gemakkelijk, zodat hiervoor niet de deur uit hoeft.

Buitenplanten online kopen bij Het Groene Paradijs

Hoe u de uitstraling van uw tuin ook wilt hebben, met buitenplanten bepaalt u de sfeer die u wilt. Wilt u uw buitenplanten online kopen, neem dan eens een kijkje in de webshop van Het Groene Paradijs. In onze overzichtelijke webshop, vindt u alle soorten buitenplanten, netjes gecategoriseerd in type buitenplanten. Als u op zoek bent naar een specifieke plantsoort, dan vindt u op deze manier heel gemakkelijk uw favoriete buitenplant. U kunt uw plant als favoriet markeren, maar ook direct bestellen.