Buxus vervanger

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een goede Buxus vervanger

De Buxus zorgt voor een goede beschutting maar is vatbaar voor ziektes en ongedierte, u bent dus beter af met een Buxus vervanger. Een Buxus kenmerkt zich vaak door de iconische uitstraling en het blijft het hele jaar groen. Als je op zoek bent naar een Buxus vervanger zijn dit ook eigenschappen die je mee zouden moeten nemen in je bedenkingen. Geef je tuin weer een frisse uitstraling en trek geen ongedierte aan. Een andere reden om over te stappen op een vervanger is dat de Buxus niet goed tegen droogte kan en met de hete zomers die we de afgelopen jaren hebben gehad blijft er niet veel van je Buxus over.

Diverse geschikte Buxus vervangers

De Japanse Hulst is een voorbeeld van een geschikte buxus vervanger. Qua onderhoud en uitstraling lijkt deze het meeste op de Buxus. Hij blijft namelijk net zo mooi groen en groeit langzaam. Deze hulst leent zich goed om in allerlei vormen te snoeien. In het voorjaar groeien er zwarte besjes. Een ander voorbeeld van een buxus vervanger is de Liguster. Deze kenmerkt zich door de klassieke uitstraling die een Buxus ook heeft. Het blad is groter en heeft een puntige vorm. Het is een volle haag, die goed groeit en in de winter ook mooi blijft. Er zijn diverse varianten van de Liguster bij ons te vinden.

Vervanging van de Buxushaag

Het is niet zo makkelijk om je Buxus te verwijderen, het ligt eraan hoe diep deze geworteld is. Het kan ook zijn dat u toch op zoek bent naar een andere vervanger. Wij staan klaar om u te helpen. Voor advies kunt u contact met ons opnemen. Een Buxus vervanger kopen is bij ons eenvoudig. U kunt de Buxus vervanger bestellen bij ons met de 30 dagen groeigarantie.