Crataegus

1 product

Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag

Bij Het Groene Paradijs een Crataegus bestellen

Bent u op zoek naar een bijzondere plant voor in de tuin? We hebben bij Het Groene Paradijs een groot aantal mooie planten, struiken, bomen en grassen voor u klaarstaan. Neem hier dan ook eens op uw gemak een kijkje om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Crataegus, ook wel bekend onder de naam Meidoorn. Deze bijzondere plant is een geslacht van de rozenfamilie. Het is een plant die ideaal geschikt is om als haagplant te gebruiken. Let er hierbij wel op dat het woord ‘doorn’ niet voor niets in de naam van deze plant staat!

Online een Crataegus kopen

Bij Het Groene Paradijs leveren we u graag zo’n mooie Crataegus. Dit is een plant die er prachtig uitziet en die het in elke tuin goed kan doen. Deze plant is van een geslacht dat ook wel haagdoorn of steendoorn wordt genoemd. De struiken van deze plant komen van nature op heel wat plekken in de wereld voor. Ook in Europa is deze plant veel in het wild te zien. Als u een Meidoorn in uw tuin plant, dan haalt u echt iets moois naar uw leefomgeving toe. Let er daarbij op dat er meerdere soorten Meidoorn zijn. De eenstijlige variant kan tot wel 10 meter hoog worden. De tweestijlige variant is een plant die meer voor de sier is bedoeld en die een bescheidener omvang kent.

Meer weten over de Crataegus?

Indien u meer wilt weten over de Crataegus, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. Als u bij ons een Crataegus gaat bestellen, dan leveren wij u deze direct uit onze eigen kwekerij. Hier hebben wij een groot aantal verschillende planten klaarstaan, die wij allemaal met groeigarantie aan u leveren. We zorgen ervoor dat onze planten snel bij u thuis worden afgeleverd. U kunt deze ook bij ons op komen halen indien u dit wenst. Ook hier maken we dan graag een afspraak over met u.