Donkerrode hortensia

3 producten

Hydrangea macrophylla 'Alpenglühen' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Alpenglühen' - Boerenhortensia Boerenhortensia
7.77 8.99
Bekijk product
Hydrangea quercifolia 'Ruby Slippers' - Eikenbladhortensia
actie
Hydrangea quercifolia 'Ruby Slippers' - Eikenbladhortensia Eikenbladhortensia
15.99 17.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Glowing Embers' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Glowing Embers' - Boerenhortensia Bolhortensia
6.66 8.99
Bekijk product

Wilt u een donkerrode Hortensia in de tuin?

De Hortensia behoort zeker tot één van de meest geliefde planten in de Nederlandse en Belgische tuinen. Dit is niet zo verwonderlijk, de Hortensia staat bekend om de grote trossen met bloemen, die soms zo groot als een voetbal worden. De bloemen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en de bloeiperiode is doorgaans in de zomer. Heeft u voorkeur voor een specifieke kleur voor de bloemen van een Hortensia? Dan is de kans groot dat u een Hortensia vindt in de betreffende kleur. Houdt u van een donkerrode kleur? Dan zult u ongetwijfeld een donkerrode Hortensia kunnen vinden.

Welke soort donkerrode Hortensia kopen?

Wanneer u een donkerrode Hortensia wilt kopen, dan heeft u keuze uit verschillende soorten. Nu is het niet zo dat iedere soort volledig donkerrode bloemen heeft. Soms kan er variatie in kleur zitten, van donkerrood naar lichtrood, paars of zelfs roze. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Hortensia arborescens ´Ruby Annabelle´. Deze Bolhortensia krijgt mooie bloemen in bolvorm en in het donkerroze tot donkerrood. De plant heeft bovendien een lange bloeiperiode vanaf juni tot september. Een andere zeer bijzondere donkerrode Hortensia, is de Pluimhortensia ´Wim´s Red´. De bloemen worden eerst wit en verkleuren na verloop van tijd naar roze en wijnrood. Daarnaast zijn ook de stengels van deze Hortensia mooi rood.

Een donkerrode Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u rood in de tuin wilt, dan kunt u een donkerrode Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs. U hoeft voor uw donkerrode Hortensia niet meer de deur uit, maar bestelt deze plant gemakkelijk en snel in onze webshop. Naast donkerrode exemplaren van de Hortensia, vindt u ook soorten in andere kleuren, zoals wit, roze en paars. Welke soort plant of struik u ook bij ons bestelt, u krijgt van ons altijd een groeigarantie. Hierdoor koopt u zonder risico uw online planten. Uiteraard staat onze klantenservice altijd voor u klaar als u nog vragen heeft over de Hortensia.