Echinacea 'Hot Summer' - Zonnehoed

Niet op voorraad

Zonnehoed

Omschrijving van Echinacea 'Hot Summer' - Zonnehoed

De Echinacea 'Hot Summer' vinden wij een van de mooiste van zijn soort. Deze Zonnehoed bloeit in juli en augustus en verkleurt van oranje, naar roze, naar dieprood. Daarbij ruiken deze bloemen ook nog eens heerlijk! Deze opvallende Echinacea wordt maximaal 80 centimeter hoog in het voorjaar en de zomer. Door de stevige stengels van de Echinacea 'Hot Summer' vallen de bloemen niet uit een en blijven ze mooi rechtop staan. Na de bloei verliest deze plant zijn blad en sterft deze af, om in het voorjaar weer opnieuw uit te lopen. Plaats de Echinacea 'Hot Summer' op een zonnige plek in uw tuin, bij voorkeur in een goed doorlatende grond. In de winter is het gewenst om de plant te beschermen tegen vorst en dus af te dekken.

Wilt u Echinacea 'Hot Summer' - Zonnehoed kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Zonnehoed bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Echinacea 'Hot Summer' - Zonnehoed

Hoogte bij levering 0-10cm
Hoogte volwassen plant 80cm
Bloeiperiode Juli, Augustus
Bloeikleur Rood, Oranje, Roze
Standplaats Zonnig
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 8
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof 1 kg Organische Meststof 1 kg Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart-Maat M Handschoen Oxxa X-Touch zwart-Maat M Oxxa X-Touch 51-110
  8.99