Eucalyptus gunnii France Blue - Gomboom

Niet op voorraad

Gomboom of Eucalyptus

Omschrijving van Eucalyptus gunnii France Blue - Gomboom

Eucalyptus gunnii France Blue ofwel Gomboom is een sterke groeier. Deze Eucalyptus is heerlijk geurend en kan toegepast worden voor snijgroen. Eucalyptus gunnii France Blue is winterhard tot zo'n -15 graden Celsius en verlangt een zonnige tot deels beschaduwde, beschutte standplaats op een goed drainerende bodem. Deze Gomboom bereikt een hoogte van zo'n 5 meter na 10 jaar en bloeit in de zomermaanden met crémewitte bloemen.

 

Snoeien is niet echt nodig, wilt u dit toch doen om de struik wat compacter te houden doet u dit het beste na de vorstperiode in het voorjaar.

 

Wilt u Eucalyptus gunnii France Blue ofwel Gomboom kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Eucalyptus bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Sierheesters. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Eucalyptus gunnii France Blue - Gomboom

Hoogte bij levering 30-60cm
Hoogte volwassen plant 500cm
Bloeiperiode Juli, Augustus
Bloeikleur Geel, Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen, Grijs
Wintergroen Ja
Winterhardheid Matig
Aantal per m² 1
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Bloeiend Ja