Glansmispel op stam

1 product

Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel Glansmispel Red Robin op Stam
59.99 69.99

Een glansmispel op stam bestellen bij Het Groene Paradijs

Haagplanten zijn er in vele soorten en maten te krijgen. Het is dan ook goed om de tijd te nemen als u een keuze wilt maken op dit gebied. Zoekt u een haagplant die zorgt voor een ondoordringbare muur in uw tuin, waarmee uw privacy is gegarandeerd? Of wilt u een haagplant met wat meer ‘lucht’, zodat vogels hier een veilig plekje kunnen vinden? Wat uw keuze ook is, we hebben alle soorten haagplanten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de glansmispel op stam. Dit is een mooie, wintergroene haagplant die ook nog eens een extra kleur met zich meebrengt. De plant is namelijk ook bekend onder de naam Red Robin.

Online een glansmispel op stam kopen

We hebben in ons assortiment planten klaarstaan voor alle soorten tuin. Als u een mooie tuin heeft en er wel van houdt om een beetje privacy te hebben, dan is een haagplant natuurlijk een goede keuze. De glansmispel op stam is dan een plant die we u zeker aan kunnen raden. Deze plant kan namelijk prima in een haag worden gebruikt. Dat niet alleen, de plant ziet er namelijk ook heel mooi uit als hij solitair wordt gebruikt. Dit is niet alleen te danken aan de vorm van de plant, maar ook aan de mooie kleur die deze plant heeft. Als de plant namelijk wordt gesnoeid, groeien de nieuwe twijgjes terug met een mooie, rode kleur.

Eenvoudig een glansmispel op stam bestellen

Als u deze mooie plant wilt bestellen, dan doet u dit heel eenvoudig en veilig bij ons. We zorgen er dan voor dat de plant snel bij u wordt afgeleverd. Dit doen wij rechtstreeks bij onze kweker vandaan, zodat u er op kunt rekenen dat de plant nog helemaal vers is. Daarbij geven wij u ook een groeigarantie. Niks is namelijk zo vervelend als een plant die in uw tuin niks doet. Daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn! Als u een glansmispel op stam wilt kopen in onze webshop, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze planten.