Elaeagnus ebbingei

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Elaeagnus ebbingei bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in de tuin? Er zijn natuurlijk talrijke soorten hagen te vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het assortiment van Het Groene Paradijs. Wij hebben hier een ruim assortiment aan haagplanten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de Elaeagnus ebbingei, ook wel bekend onder de naam olijfwilg. Het is een wilg die mooi past in elke tuin. We raden u dan ook aan om deze haag eens te overwegen als u wat nieuws in uw tuin wilt hebben staan. We hebben naast de olijfwilg nog een zeer ruim assortiment planten voor u klaarstaan, daarbij ook allerhande tuingereedschap en plantenvoeding. Alles wat u nodig heeft om uw tuin de beste verzorging te geven.

Een Elaeagnus ebbingei kopen bij Het Groene Paradijs

In onze webshop, waar u alles vindt wat groeit en bloeit, hebben wij de olijfwilg een prominente plek gegeven. Dit is een wintergroene heester die van de opgaande soort is. Het is een bladhoudende haag die er goed tegen kan als hij wordt gesnoeid. De olijfwilg valt op door de bijzondere kleur. Dit is een plant met bladeren die prachtig grijsgroen zijn. Laat u deze wilg haar gang gaan, dan komen er ook bloemetjes in tevoorschijn. Deze zijn niet heel opvallend, maar zijn wel te ruiken. Het is een mooi extraatje bij deze bijzondere wilg, de Elaeagnus ebbingei.

Vandaag nog een Elaeagnus ebbingei bestellen?

U wilt de Elaeagnus ebbingei bestellen? Dan raden wij u aan om uw bestelling bij ons in onze webshop te komen plaatsen. Bij Het Groene Paradijs betaalt u nooit teveel voor alle mooie planten die wij verkopen. We zorgen ervoor dat uw bestelling met de grootste zorg wordt behandeld en opgestuurd. Als u de Elaeagnus ebbingei bij ons gaat bestellen, dan kunt u deze snel in uw eigen tuin planten en gaan genieten van al het moois dat deze plant u te bieden heeft.