Kleine Verbena

4 producten

Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
4.44 4.99
Bekijk product
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
2.44 3.99
Bekijk product
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
2.66 3.99
Bekijk product

Kies voor een kleine Verbena in de tuin

De Verbena is een prachtige en sierlijke plant die in menig tuin niet zal misstaan. Hoewel de plant veel positieve eigenschappen heeft, kan het soms als een nadeel ervaren worden dat deze een hoogte haalt van minimaal een meter tot soms wel anderhalf meter. Vooral als u een kleine tuin heeft, dan is een hoge Verbena niet handig. Toch wilt u genieten van de sierlijkheid van de Verbena? Kies dan voor een kleine Verbena. Er zijn vele cultivars van de Verbena, waaronder de Lollipop. De Verbena Lollipop is een voorbeeld van een kleine Verbena.

read-more-splitter

Welke kleine Verbena kopen?

Welke klein Verbena kopen als u op zoek bent naar een kleiner exemplaar? Dit is afhankelijk van wat u als klein beschouwt. Er zijn exemplaren die niet hoger dan een meter worden en soms nog kleiner blijven. Dit is ook het geval met de Verbena Lollipop. Met de Lollipop weet u in ieder geval zeker dat deze niet te hoog wordt en hierdoor altijd geschikt is voor uw kleine tuin. De Verbena Lollipop maakt als een kleine Verbena paarse bloemen aan tijdens de bloeiperiode van juni t/m oktober. Plant de kleine Verbena op een zonnige plek of halfschaduw, hier houdt de plant het meest van. Houdt er rekening mee dat de Verbena Lollipop tijdens de winter matig winterhard is. Tijdens de vorst is het beschermen van de plant soms noodzakelijk.

Een kleine Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u uw tuin opfleuren met een Verbena in een niet al te groot formaat? Dan kunt u een kleine Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben alle soorten van de Verbena in ons assortiment, waaronder ook een kleine Verbena. Het bestellen van een kleine Verbena hoeft u geen moeite te kosten, u bladert op uw gemak door onze webshop en u wordt niet opgejaagd door de drukte die u normaliter wel in een tuincentrum tegenkomt. Wij versturen uw bestelling snel en goed verpakt. Bovendien geven wij een groeigarantie af, omdat wij overtuigt zijn van de hoge kwaliteit van onze planten.