Klimplant met rode bloemen

4 producten

Campsis Radicans - Trompetklimmer
actie
Campsis Radicans - Trompetklimmer Trompetklimmer Trompetbloem
Campsis 'Summer Jazz Fire Trumpet' - Trompetklimmer
actie
Campsis 'Summer Jazz Fire Trumpet' - Trompetklimmer Trompetklimmer Trompetbloem
Niet op voorraad 17.99
Lonicera periclymenum 'Serotina' - Kamperfoelie
actie
Lonicera periclymenum 'Serotina' - Kamperfoelie Wilde Kamperfoelie
Lonicera periclymenum 'Belgica' - Kamperfoelie
actie
Lonicera periclymenum 'Belgica' - Kamperfoelie Wilde Kamperfoelie

Is er een klimplant met rode bloemen te koop?

Is het wenselijk dat u een oppervlakte, zoals een gevel of schutting laat begroeien? Een klimplant kan een saai en lelijk aanblik helemaal goedmaken. Met een klimplant heeft u een natuurlijke uitstraling die er veel gezelliger uitziet. Nog mooier kan het worden, als u kiest voor een klimplant met mooie bloemen tijdens de bloeiperiode. Natuurlijk is rood de meest opvallende kleur voor bloemen. U weet zeker dat een klimplant met rode bloemen een opvallende verschijning in uw tuin is. Wel kan het even zoeken zijn naar de juiste klimplant met rode bloemen. Niet alle klimplanten bloeien even weelderig en ook de kleur rood is niet veel voorkomend.

Welke klimplant met rode bloemen kopen?

Het is niet zo dat u maar heel beperkt bent in uw keuze bij een klimplant met rode bloemen kopen. Er zijn zeker wel klimplanten met rode bloemen verkrijgbaar. De bijzondere Akebia Quinata oftewel de schijnaugurk bijvoorbeeld. Dit is een klimplant die ten eerste zeer hoog kan worden, wel 6 tot 10 meter. De plant produceert in mei en juni rode bloemen, die ook als paars gezien worden. Na de bloeiperiode groeien de bloemen om tot augurk achtige vruchten. Wilt u wat langer genieten van de bloemen? Kies dan de Lonicera henryi. De simpele benaming is de Kamperfoelie. De bloemen die overigens niet alleen rood, maar ook oranje of geel kunnen worden, groeien vanaf juni tot september. De Serotina is een andere Kamperfoelie, die vanaf mei tot augustus rode bloemen geeft. Na de zomerperiode geniet u nog steeds van rood, want dan worden er helderrode bessen gevormd.

Een klimplant met rode bloemen bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een klimplant in de tuin én met rode bloemen? Een klimplant met rode bloemen bestellen doet u tegenwoordig heel eenvoudig via de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben diverse soorten klimplanten met rode bloemen in ons assortiment. U kunt hierop gemakkelijk zoeken en al onze producten hebben wij voorzien van een uitgebreide omschrijving en foto´s. Wanneer u vragen heeft over klimplanten of wilt u hulp bij uw keuze? Dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.