Lage haagplant

4 producten

Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst Japanse Hulst 'Dark Green'
2.22 2.99
Bekijk product
Ilex crenata 'Convexa' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Convexa' - Japanse Hulst Chinese Hulst Convexa
8.88 9.99
Bekijk product
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag
actie
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag Ligusterhaag
4.44 4.99
Bekijk product
Euonymus japonicus 'Eldorado' - Japanse Kardinaalsmuts of Kardinaalshoed
actie
Euonymus japonicus 'Eldorado' - Japanse Kardinaalsmuts of Kardinaalshoed Japanse Kardinaalsmuts of Kardinaalshoed
7.77 9.99
Bekijk product

Online een lage haagplant kopen

Bent u op zoek naar een bijzondere plant voor in de tuin? Wilt u hier graag een haagplant neerzetten maar wilt u liever geen al te hoge? Neem dan een kijkje in het assortiment aan haagplanten dat we online hebben klaarstaan. Bij Het Groene Paradijs vindt u een uitgebreid aanbod aan planten in verschillende soorten en maten. Online een lage haagplant kopen is bij ons ook heel eenvoudig. We hebben onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat u snel en veilig een bestelling kunt maken. We nodigen u van harte uit om op uw gemak te bekijken wat wij bijvoorbeeld aan lage haagplanten hebben klaarstaan.

read-more-splitter

Een lage haagplant voor in uw tuin

Met een lage haagplant heeft u een mooie optie om de tuin opnieuw in te delen. U kiest eenvoudig de plant die u het mooiste vindt en maakt dan een ontwerp van hoe u wilt dat de tuin er uit komt te zien. Met een lage haagplant deelt u uw tuin in, maar houdt u wel duidelijk overzicht over wat wat staat. Zo blijft uw tuin mooi open en overzichtelijk. Een lage haagplant kopen is bij ons zo geregeld. Kies de lage haagplant die u het mooiste vindt en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.

Een lage haagplant kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een lage haagplant bestellen in een webshop waar u de mooiste planten en de beste service krijgt? U hoeft niet verder te zoeken. Niet alleen hebben we een ruim assortiment, u vindt die lage haagplanten ook in geen enkele andere webshop goedkoper. Een lage haagplant bestellen? Bij ons krijgt u de hoogste kwaliteit die er op dit gebied te vinden is, altijd met groeigarantie. We leveren hoge kwaliteit tuinplanten, maar zorgen er daarbij ook voor dat deze planten betaalbaar zijn. Aangezien wij geen fysieke showroom hebben, is het voor ons mogelijk om de prijzen lager te houden.Daar profiteert u van als u bij ons een lage haagplant gaat kopen.