Lampenpoetsersgras rood

4 producten

Pennisetum alopecuroides 'Red Head' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Red Head' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras
2.33 3.99
Bekijk product
Pennisetum orientale 'Karley Rose' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale 'Karley Rose' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Karley Rose
3.88 4.99
Bekijk product
Pennisetum advena 'Rubrum' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum advena 'Rubrum' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Rubrum
12.22 14.99
Bekijk product
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras orientale
3.88 4.99
Bekijk product

Bestaat er ook Lampenpoetsersgras in het rood?

Wilt u siergras in uw tuin? Dan maakt u met Lampenpoetsersgras een goede keuze. Lampenpoetsersgras is een veelzijdig siergras waarvan verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste kenmerk van Lampenpoetsersgras, is dat de grassoort bestaat uit lange stelen met bladeren. Bovenaan de toppen van de stelen groeien tijdens de bloeitijd mooie pluimen. Deze pluimen kunnen in diverse kleuren zijn, meestal bruin, wit of grijs. Maar wilt u eens een heel andere kleur in uw tuin, zoals de kleur rood? U vraagt zich dan ongetwijfeld af of Lampenpoetsersgras in het rood verkrijgbaar is? Dit is inderdaad het geval.

read-more-splitter

Welk soort Lampenpoetsersgras in het rood kopen?

Van Lampenpoetsersgras zijn vele soorten verkrijgbaar. Wilt u Lampenpoetsersgras in het rood kopen? Dan kunt u aan het zoeken komen. De meest pluimen die tijdens de bloeiperiode ontstaan, hebben een bruine kleur. Een Lampenpoetsersgras met veel rood is Lampenpoetsersgras ´Rubrum´. Dit is een zeer opvallende soort siergras en wijkt betreffende de kleur ook af van de overige soorten van de Lampepoetsersgras. Zo is het blad rood en glanzend. Tijdens de bloeiperiode is er sprake van rode aren die de pluimen gaan vormen. Langzaamaan verkleurt dit naar wit, maar het blad blijft mooi glanzend rood. De bloeiperiode loopt van augustus tot oktober. Wel moet u er rekening mee houden, dat de Rubrum matig winterhard is. Plaats deze mooie rode Lampenpoetsersgras daarom op een beschutte plek.

Lampenpoetsersgras in het rood bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar rood siergras? Het is mogelijk om Lampenpoetsersgras in het rood te bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben meerdere soorten Lampenpoetsersgras in ons assortiment en in verschillende kleuren. Met de ´Rubrum´ krijgt u een prachtig exemplaar, die wij in een hoogte van 10 tot 30 centimeter naar u verzenden. Uiteraard in een stevige verpakking, zodat uw rode Lampenpoetsersgras onbeschadigd bij u aankomt. Heeft u nog specifieke wensen rondom Lampenpoetsersgras in andere kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan gaan wij voor u op zoek.