Magical Hortensia

1 product

Hydrangea macrophylla Magical Revolution Blauw - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla Magical Revolution Blauw - Boerenhortensia Magical Hortensia
Niet op voorraad 29.99

Wat zijn de kenmerken van de Magical Hortensia

Van de Hortensia zijn veel verschillende cultivars verkrijgbaar. Voor welke soort u ook kiest voor in uw tuin of in een bloempot in de woonkamer, u heeft altijd de zekerheid dat er prachtige bloemen ontstaan tijdens de bloeiperiode. Per soort Hortensia heeft u keuze uit verschillende bloemkleuren. De Magical Hortensia is een cultivar die deze naam niet voor niets heeft gekregen. Het magische van deze plant, is dat de mooie bloembollen na verloop van tijd verkleuren. U schaft de Magical Hortensia aan met blauwe of roze bloembollen. Na enkele maanden verkleuren de bloemen naar prachtig donkerrood.

Waar rekening mee houden bij een Magical Hortensia kopen?

Een voordeel van een Magical Hortensia kopen, is de zeer lange bloeiperiode. De bloei start in mei of juni en gaat zeker door tot in oktober. U kunt de kleur van de bloemen (blauw of roze) enigszins zelf bepalen door de plant in een goede bodem te zetten en de juiste voeding te geven. Zet u de plant in een kalkrijke grond, dan is er sprake van een hoge zuurgraad en zijn de bloemen doorgaans roze van kleur. Aluminium en IJzer in de grond, zorgen ervoor dat de zuurtegraad daalt en de bloemen worden dan blauw. Hiervoor brengt u een aluminiumsulfaat aan. Plaats de Magical Hortensia ook op een zonnige plek of halfschaduw, dan geniet u extra lang van een rijke bloei.

Een Magical Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Door een Magical Hortensia te bestellen heeft u niet alleen prachtige bloemen in de kleuren die u zelf kunt bepalen. De Magical Hortensia is ook nog eens zeer sterk. De bloemen zijn erg compact en stevig en zullen daarom niet snel van de steel afvallen. Dit garandeert een lange bloei. Een Magical Hortensia bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs is de gemakkelijkste wijze om aan de plant te komen. U bestelt vanuit huis en wij leveren de plant snel bij u af. Verder kan onze klantenservice u bijstaan met goede adviezen over de verzorging van de Magical Hortensia.