Nepeta govaniana - Kattenkruid

Op voorraad

Kattenkruid

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Nepeta govaniana - Kattenkruid

De Nepeta govaniana ofwel Kattenkruid is een plant in de plantgroep vaste planten. De plant bloeit in het opvallend geel in de periode van juni tot en met augustus. De hoogte van de plant, als deze volwassen is, bedraagt 50 tot 75 cm. De plant heeft een goede winterhardheid tot wel -23 graden, maar is niet wintergroen. De Nepeta govaniana ofwel Kattenkruid heeft als standplaats zon/halfzon, dan komt de plant het beste tot zijn recht. De groeiwijze van de plant is opgaand en is luchtig vertakt. Hij staat bij voorkeur in een vochtige, enigszins zure grond en in de winter liever op een droge waterdoorlatende bodem. De plant heeft een mooi groen/grijs blad, alleen is deze plant wel bladverliezend. Na de winter dien je het afgestorven loof te verwijderen, de plant loopt in het voorjaar opnieuw uit.

Wilt u Nepeta govaniana ofwel Kattenkruid kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Kattenkruid bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Nepeta govaniana - Kattenkruid

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 80cm
Bloeiperiode Juli, Augustus
Bloeikleur Geel
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 5
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99