Passiebloem winterhard

2 producten

Passiflora caerulea - Passiebloem
actie
Passiflora caerulea - Passiebloem Passiebloem
Passiflora caerulea 'Constance Elliotte' - Witte Passiebloem Passiflora caerulea 'Constance Elliotte' - Witte Passiebloem Passiebloem

Een passiebloem die winterhard is kopen bij Het Groene Paradijs

De naam zegt het eigenlijk al: passiebloem. Een bijzondere bloem waar de passie vanaf druipt. Iedereen die zodoende wel een beetje vuur in de tuin kan gebruiken, maakt met deze passiebloem een goede keuze. Door de mooie kleur is dit echt een plant die u graag in de tuin zult willen hebben. Een verrijking, die vooral in het seizoen de aandacht naar zich toe zal trekken. We verkopen een passiebloem die winterhard is. Zo kunt u er zeker van zijn dat de plant ook na een koude periode weer gaat stralen in uw tuin. We leveren de passiebloem die winterhard is rechtstreeks bij onze eigen kwekerij vandaan.

Hoe winterhard is de passiebloem?

Misschien vraagt u zich nu af: maar hoe winterhard is de passiebloem eigenlijk? U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken. Alhoewel dit een plant is die het beste gedijt op warme dagen, kan hij ook de winter goed doorstaan. Zorg er dan wel voor dat de plant op een lekker zonnig plekje wordt neergezet. Meer weten over het zo goed mogelijk verzorgen van de passiebloem? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Wij helpen u graag verder. Samen met u maakt u de keuze voor die planten die het het beste gaan doen in uw tuin.

Een passiebloem die winterhard is kopen

Wilt u een passiebloem die winterhard is kopen bij Het Groene Paradijs? Dan horen we graag van u. Maak uw bestelling, reken deze af in onze beveiligde omgeving en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel uw kant opkomt. Wij leveren al onze planten direct bij onze kwekerij vandaan. Zo weet u zeker dat alles helemaal vers is. We leveren onze planten dan ook altijd met een groeigarantie. Mocht de plant het onverhoopt niet zo goed doen als u had gehoopt, dan kunt u hier contact over opnemen met ons.