Pennisetum advena rubrum

1 product

Pennisetum advena 'Rubrum' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum advena 'Rubrum' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Rubrum
12.22 14.99

Wat zijn de eigenschappen van de Pennisetum advena Rubrum?

Als u zich wat meer verdiept in het gebruik van siergrassen in de tuin, dan komt u er al snel achter dat u een enorme keuze heeft uit veel verschillende soorten siergrassen. Een zeer populaire soort is Pennisetum oftewel Lampenpoetsersgras. Ook van deze soort bestaan weer vele cultivars in diverse soorten en maten. Wilt u een zeer bijzondere soort? Kies dan de Pennisetum advena Rubrum. De Pennisetum advena Rubrum is de rode variant van Lampenpoetsersgras en niet vaak te zien. U zult begrijpen, dat u met de Pennisetum advena Rubrum een zeer bijzonder soort siergras in de tuin heeft.

Wat zijn de voordelen van een Pennisetum advena Rubrum kopen?

Het belangrijkste voordeel van een Pennisetum advena Rubrum kopen, is dat u kleur in de tuin haalt. De Pennisetum advena Rubrum heeft prachtige glanzende rode bladeren. Daarnaast is de Rubrum een echte herfstbloeier. De plant start de bloeiperiode in augustus aan het einde van de zomer en bloeit tot oktober. Er ontstaan dan ook rode aren, die langzamerhand verkleuren naar wit. De witte bloemen steken prachtig af tegen het donkerrode blad. De Pennisetum advena Rubrum wordt niet al te hoog, maximaal zo´n 80 centimeter. Het kan verstandig zijn om tijdens de winter voor enige bescherming te zorgen. De Rubrum is namelijk maar matig winterhard.

Een Pennisetum advena Rubrum bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Pennisetum advena Rubrum bestellen zal niet zomaar bij ieder tuincentrum gaan. Het is een niet al te veel voorkomende siergras, maar u kunt hiervoor wel terecht bij Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u talloze soorten van de Pennisetum, waaronder ook de Rubrum. Neemt u ook een kijk in onze overige assortiment van planten en struiken. Wij leveren iedere plant met een groeigarantie, zodat u veilig en zonder risico online uw planten koopt. Tevens hebben wij een deskundige klantenservice. U mag altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of advies nodig heeft over de Pennisetum advena Rubrum.