Pennisetum alopecuroides black

4 producten

Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Viridescens'
Niet op voorraad 3.99
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Black Beauty'
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Black Alvernee
14.99 15.99
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Moudry

De Pennisetum alopecuroides Black is één van de meest bijzondere siergrassen

Ongetwijfeld zult u weten dat er talloze verschillende soorten siergrassen zijn. De Pennisetum alopecuroides behoort tot het meest populaire siergras. Hiervan zijn ook diverse cultivars verkrijgbaar, zoals de pennisetum alopecuroides Black. De term ´Black´ in de benaming zal u voldoende zeggen over de kleur van de bloeiaren die u ziet tijdens de bloeiperiode. De kleur zwart is niet heel vaak gezien als bloemkleur. Juist daarom is dit zo uniek als u een pennisetum alopecuroides Black aanschaft. Van deze zwarte Lampenpoetsersgras, zijn enkele soorten verkrijgbaar die een blikvanger in uw tuin zullen zijn.

Welke soort Pennisetum alopecuroides Black kopen?

Wilt u de bijzondere kleur zwart in uw tuin? Dan kunt u een pennisetum alopecuroides Black kopen. U kunt hierbij kiezen uit enkele varianten. Zo is er de ´Black Beauty´. Dit siergras met zeer donkere zwarte bloeiaren heeft een lange bloeiperiode vanaf juli tot oktober. De gemiddelde lengte van de Black Beauty is 80 centimeter. Overigens is het blad wel mooi donkergroen. Een andere unieke soort, is de Pennisetum alopecuroides ´Black Alvernee´. Ook bij deze soort zijn de bloeiaren zwart van kleur de Black Alvernee wordt ongeveer 90 tot 100 centimeter hoog. Beide soorten zijn goed winterhard. Ze kunnen ook vorst overleven, zodat u het volgende seizoen weer prachtige zwarte bloeiaren in de tuin heeft.

Een Pennisetum alopecuroides Black bestellen bij Het Groene Paradijs

Zwart bloeiend siergras zult u niet zo vaak tegenkomen in tuinen. Toch kunt u dit in uw tuin krijgen, door een Pennisetum alopecuroides Black te bestellen. U bestelt deze soort of één van de vele andere soorten Lampenpoetsersgras in onze webshop. Bij iedere plant plaatsen wij een uitgebreide omschrijving en foto´s, zodat u weet wat u krijgt. U kunt in de webshop betalen met verschillende veilige online betaalmethodes en u ontvangt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen en in een stevige verpakking. Wilt u meer weten over de Pennisetum alopecuroides Black of over andere planten uit ons assortiment? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.