Planten online België

8 producten

Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel Witte Lavendel Edelweiss
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Little Bunny
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras orientale
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Atropurpurea' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Atropurpurea' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm

Koop uw planten online in België

U kent het vast wel als u een tuincentrum bezoekt, als u op zoek gaat naar planten. Het is vaak druk, planten zijn uitverkocht en vaak komt u met meer in huis dan u van plan was om te kopen. Toch wilt u komende zomer genieten van een mooie tuin met vele planten? Dan hoeft u vanaf nu de deur niet meer uit. U kunt nu ook uw planten online in België kopen. Hierbij kunt u thuis in alle rust achter uw pc of laptop planten uitkiezen die u leuk vindt en ook daadwerkelijk nodig hebt. Bestellen gaat online erg gemakkelijk in een webshop, waarbij u diverse mogelijkheden voor betalen heeft. U hoeft na bestelling alleen maar te wachten tot de postbode of koeriersdienst uw planten aflevert.

Welke soort plant online in België aanschaffen?

Welk soort plant wilt u aanschaffen? Als het om een plant in de tuin gaat, dan heeft u voldoende keuze uit verschillende plantensoorten, zoals siergrassen, bodembedekkers, varens, vaste planten, terrasplanten en fruitplanten. Dit geldt voor planten die moeten zorgen voor een natuurlijke afbakening van uw tuin. U heeft dan de keuze uit verschillende haagplanten. Ook als u een liefhebber bent van sierheesters, dan kunt u een dergelijke plant online in België aanschaffen. Met een klimplant kunt u een natuurlijke overkapping maken of de plant langs de wanden van uw woning of schuur laten groeien. Ook online heeft net zoveel keuze als u wanneer u gaat shoppen, met het verschil dat u nu vanuit huis shopt.

Planten online bestellen in België bij Het Groene Paradijs

Uw planten online bestellen in België, dan kunt u terecht bij Het Groene Paradijs. Bekijk onze uitgebreide webshop, waar al onze planten staan met een uitgebreide omschrijving en foto´s. Zo kunt u op uw gemak alle planten bekijken die uw interesse hebben. U kunt de planten gemakkelijk in uw winkelwagen stoppen of onder uw favorieten plaatsen. Aan uw bestelling besteden wij veel aandacht, zodat u een goed en veilig vervoer van uw planten mag verwachten.