Roze salvia

3 producten

Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie Echte Salie 'Purpurascens'
3.88 3.99
Bekijk product
Salvia verticillata 'Purple Rain' - Kranssalie
actie
Salvia verticillata 'Purple Rain' - Kranssalie Kranssalie 'Purple Rain'
Niet op voorraad 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie Salie 'Sensation Deep Rose'
2.88 3.99
Bekijk product

Hoe mooi is een roze Salvia in uw tuin?

Roze bloemen geven de tuin een frisse en aantrekkelijke uitstraling. Roze bloemen kunnen in verschillende soorten planten voorkomen, maar de Salvia is toch wel een erg populaire plant. Dit is niet voor niets. De plant ziet er altijd mooi uit, met bloemen die als bloeiaren in de stelen groeien en vaak ook zeer rijkelijk. Bovendien heeft u met de Salvia keuze uit vele kleuren. Veel voorkomende soorten zijn de paarse en blauwe Salvia´s. Wilt u een roze Salvia, dan zult u deze zeker kunnen vinden. U profiteert dan van zowel een mooie als een zeer gemakkelijke plant.

read-more-splitter

Welke roze Salvia kopen?

Welke kleur u ook kiest voor een Salvia, het is altijd een gemakkelijk te onderhouden plant die goed winterhard is. Wilt u specifiek een roze Salvia kopen? Dan zijn er een paar varianten waar u uit kunt kiezen. Een mooie variant is de Salvia nemorosa ´Sensation Deep Rose´. Aan de naam van de plant kunt u al zien dat u te maken heeft met een soort met intens roze bloemen. Deze bloemen die in aren aan de bovenzijde van de stengels groeien, zijn erg aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Naast de prachtige roze kleur, haalt u ook nog eens de nodige levendigheid in uw tuin. Het blad van deze plant is grijsgroen. U moet er wel rekening mee houden dat de plant niet wintergroen is. Daarentegen is deze wel winterhard, dus ook het volgende seizoen geniet u weer van de roze bloemen.

Een roze Salvia bestellen bij Het Groene Paradijs

Door een roze Salvia te bestellen, brengt u mooie frisse kleuren in uw tuin. Het bestellen kan overigens snel en gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. In onze webshop bieden wij vele soorten Salvia´s aan, waaronder roze exemplaren. Wanneer u een roze Salvia bestelt, dan verpakken wij deze in een stevige verpakking, zodat de plant onbeschadigd bij u wordt afgeleverd. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig over de verzorging? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.