Salvia groenblijvend

3 producten

Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie Echte Salie 'Purpurascens'
Salvia officinalis 'Berggarten' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Berggarten' - Echte Salie Echte Salie 'Berggarten'
Salvia officinalis - Echte Salie
actie
Salvia officinalis - Echte Salie Echte Salie

Is een Salvia groenblijvend?

Veel mensen genieten van een Salvia in hun tuin of in een plantenbak. Veel soorten van de Salvia hebben dan ook een lange bloeiperiode, waardoor de Salvia enkele maanden in bloei staat. Afhankelijk van de soort Salvia, start de bloeiperiode in de lente en kan dit doorlopen tot ver in de herfst. Wat voor sommigen ook erg belangrijk is, is dat de Salvia groenblijvend is tijdens de winter. U wilt ongetwijfeld van een mooie wintertuin genieten met veel groen. Is het voor u een eis dat de Salvia groenblijvend is? Dan moet u hierbij de specificaties van de Salvia op letten.

Welke Salvia groenblijvend kopen?

Als u op zoek bent naar een groenblijvende Salvia, dan heeft u niet zo heel veel keuze. Veruit de meeste soorten van de Salvia zijn dan wel winterhard, maar lang niet altijd groenblijvend. Een Salvia die groenblijvend is kopen, is dus lang niet zo vanzelfsprekend als u zou denken. Toch zijn er enkele soorten die groenblijvend zijn. Dit gaat om de varianten van de Salvia officinalis, oftewel Echte Salie. Deze soort Salie staat vooral bekend om het blad dat als kruid in keukens wordt gebruikt. De Salvia officinalis heeft doorgaans een korte bloeitijd waarbij lila of witte bloemen tevoorschijn komen. Deze soort zal ook tijdens de winter voor een groene tuin zorgen.

Een Salvia groenblijvend bestellen bij Het Groene Paradijs

Is het belangrijk voor u dat een Salvia in uw tuin groenblijvend is? Dan moet u hiervoor op zoek naar een groenblijvend exemplaar. Een Salvia groenblijvend bestellen kan in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben een groot assortiment met Salvia´s en hiertussen ook groenblijvende soorten. Na uw bestelling hoeft u alleen maar te wachten tot wij uw Salvia aan de deur afleveren in een stevige verpakking. Wij hebben ook een deskundige klantenservice, voor als u vragen heeft of tips wilt over de verzorging van uw Salvia.