We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Struikheide is overal in de tuin te gebruiken

Struikheide is een laagblijvende sierheester met meestal kleine klokvormige bloemetjes. Heeft u behoefte aan een laatbloeier in de tuin? Dan maakt u met bepaalde soorten struikheide een goede keuze. De gemiddelde bloeitijd van struikheide ligt tussen augustus en oktober. Als veel planten al zijn uitgebloeid, dan begint de struikheide nog. Bij enkele soorten zal ook het blad in de herfst verkleuren. Struikheide blijft laag bij de grond en is daarom een soort van bodembedekker. Maar u kunt struikheide ook goed in een pot of bloembak zetten. Omdat struikheide winterhard is en het blad groen blijft, geniet u hier het gehele jaar van.

Waar let u op voor de verzorging bij struikheide kopen?

Kenmerk van winterhard planten zoals struikheide, is dat de verzorging heel erg meevalt. Na de bloeiperiode, dus in het najaar, doet u er goed aan om de plantjes te snoeien. Ook in het voorjaar is het verstandig dit te doen, want hierdoor blijft de plant langer jong en weet u zeker dat het blad het gehele jaar groen blijft. In de zomer moet u tijdens de hitte zorgen voor voldoende vocht en in de winter moet u juist een teveel aan vocht zien te voorkomen. Wel gedijt stuikheide het beste in de volle zon of eventueel half in de schaduw.

Struikheide bestellen bij Het Groene Paradijs

Voor struikheide hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. Heeft u struikheide nodig als bodembedekker in uw tuin? Of wilt u uw bloembakken vullen met mooi gekleurde struikheide? Dan kunt u struikheide bestellen bij het Groene Paradijs. Wij zijn de specialist als het gaat om het online kopen van planten en struiken. Zoek bij ons in uw eigen huiselijke omgeving de struikheide uit die u mooi vindt en dan wordt uw bestelling snel thuisbezorgd. Tevens krijgt u groeigarantie op uw struikheide, dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.