Syringa patula 'Miss Kim' op stam - Dwergsering

Niet op voorraad

Dwergsering

Rating on Trustpilot

Omschrijving van Syringa patula 'Miss Kim' op stam - Dwergsering

Syringa patula 'Miss Kim' is een Sering boompje met een compacte bol-op-stam. Deze boom wordt meestal niet hoger dan 150 cm en is daarom uitermate geschikt voor de kleinere tuinen. In de bloeiperiode in het voorjaar verschijnen er talloze violet gekleurde bloemetjes in de pluimen tussen de groene bladeren die bovendien heerlijk geuren.

 

De Syringa patula 'Miss Kim' verliest in het najaar zijn blad maar is goed winterhard. Voor de meest optimale bloei plaatst u deze Sering op stam op een zonnige plek in uw tuin. Gebruik bij het aanplanten naast aarde ook tuinturf. U kunt lange scheuten of takken gelijk wegsnoeien om de boom in model te houden. Verwijder na de bloei de bloemen zodat er geen voedingsstoffen verloren gaan en de bloeikwaliteit behouden blijft voor het volgende jaar.

 

Wilt u Syringa patula 'Miss Kim' op Stam ofwel Dwergsering kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Sering bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Sierheesters. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Syringa patula 'Miss Kim' op stam - Dwergsering

Hoogte bij levering 100-175cm
Hoogte volwassen plant 150cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Lila
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 1
Aantal per strekkende meter 1
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
3.3 / 5 1 review(s)
 • 13-08-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Het boompje is erg klein en sinds we het geplant hebben lijkt er weinig te gebeuren, de blaadjes kleuren iets donker ook. Als de winter overleefd wordt vraag ik me af hoelang het gaat duren voor het een beetje leuk eruit gaat zien.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99