50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm

Op voorraad

50 stuks Haagconifeer met Kluit

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving

Let op! Dit betreft een Boxpallet met 50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm met kluit. Voor een Haagconifeer plant u er 2,5 per strekkende meter, dus totaal is dit pakket goed voor 20 strekkende meter Haagconifeer !

De Thuja occidentalis ‘Brabant’ ofwel Haagconifeer is zeer geschikt voor grote en kleine hagen. Als de Thuja occidentalis ‘Brabant’ regelmatig wordt geknipt vormt hij zich binnen korte tijd tot een dichte haag. Wordt de conifeer niet geknipt, dan groeit hij in een kegelvormige boom. Deze Haagconifeer is wintergroen en winterhard en wordt meest toegepast voor hogere hagen.

De Thuja occidentalis ‘Brabant’ groeit gemiddeld 25 cm per jaar, daardoor verlangt deze twee keer per jaar een snoeibeurt. De maanden die wij adviseren zijn juni en september. Om te voorkomen dat de haag niet meer uitloopt, alleen de groene delen snoeien.Daarbij is het aan te raden om na de eerste snoeibeurt ook de haag te bemesten. Hiervoor kunt u organische meststoffen gebruiken. 

Wij geven als aanplant advies om de Thuja occidentalis ‘Brabant’ aan te planten met nieuwe tuingrond met een geul van 40x40. Dat zal er voor zorgen dat de haag het eerste jaar voldoende voeding krijgt. Als de Thuja occidentalis ‘Brabant’ is aangeplant dient u de haag direct water te geven, maar niet drijfnat i.v.m wortelrot. 

 

Meer informatie over 50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm

Hoogte bij levering 125cm
Hoogte volwassen plant 250cm
Bloeikleur Groen
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per strekkende meter 2,5
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies oktober t/m maart
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea
Potgrond DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  5.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  7.99
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart-Maat M Handschoen Oxxa X-Touch zwart-Maat M Oxxa X-Touch 51-110
  4.25