Tiarella 'Pink Skyrocket' - Schuimbloem

Op voorraad

Schuimbloem

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Tiarella 'Pink Skyrocket' - Schuimbloem

Tiarella 'Pink Skyrocket' ofwel Schuimbloem is een mooie vaste plant die behoort tot de familie Saxifragaceae. Deze plant heeft lange, dunne bladeren die aan de onderkant behaard zijn en de plant heeft een licht kruipende groei. In de lente en zomer produceert de plant kleine, roze bloemen die een aantrekkelijke aanvulling zijn op elke tuin. De volwassen hoogte van de Tiarella 'Pink Skyrocket' is 30 cm.

Om de plant in topvorm te houden, is het aan te raden om hem na de bloei terug te snoeien. Dit kan helpen om het uiterlijk van de plant te verbeteren en te voorkomen dat de stengels te dicht op elkaar komen te staan. Het is ook belangrijk om de plant regelmatig te mulchen om de bodem vochtig te houden. De Tiarella 'Pink Skyrocket' ofwel Schuimbloem kan het beste worden geplant in een gebied met halfschaduw of volle schaduw. De plant is geschikt voor groei in een brede range aan grondsoorten, maar heeft wel vochtige, goed gedraineerde grond nodig. Als de grond te droog is, kan de plant problemen krijgen met het opnemen van voldoende water en voeding.

 

Wilt u Tiarella 'Pink Skyrocket' ofwel Schuimbloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Schuimbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Tiarella 'Pink Skyrocket' - Schuimbloem

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli
Bloeikleur Wit, Roze
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
3.3 / 5 1 review(s)
 • 16-04-2024
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Ik had gehoopt dat de plantjes wat groter waren. Nu ze in de tuin staan, slaan ze prima aan en zullen ze vd zomer best wel volwassen er uitzien.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99