Engels Gras

Mogelijke vertraging

Door oplopende drukte bij de vervoerders kan het zijn dat uw bestelling later bij u wordt geleverd dan wat u van ons gewend bent.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Engels gras kopen bij Het Groene Paradijs

Met Engels gras haalt u een unieke plant in huis. Dit is een kleurrijke afstammeling van de strandkruidfamilie die, de naam zegt het eigenlijk al, vooral in Engeland voorkomt. Het is wel een plant die op de lijst staat van planten die vrij zeldzaam zijn en waarvan de hoeveelheid sterk is afgenomen. We willen er dan ook alles aan doen om te helpen deze mooie plant weer te verspreiden. Neem eens een kijkje in de webshop van Het Groene Paradijs om hier te zien hoe mooi de plant er uitziet. U kunt dan ook heel eenvoudig uw bestelling bij ons maken.

 

 

Wilt u Engels gras bestellen

Engels gras kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We hebben onze webshop zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat u er op kunt rekenen dat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen als u iets unieks zoekt voor in de tuin. Hier kunt u natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We geven u dan advies over Engels gras of een van de andere planten in ons assortiment. U krijgt van ons dan advies over deze mooie plant, maar ook over de beste manier van verzorging. Ook helpen wij u dan aan de producten waarmee u de verzorging het beste kunt regelen.

 

Meer weten over Engels gras?

Wilt u Engels gras bestellen bij ons? Dit regelt u snel en veilig online. Het Groene Paradijs beschikt niet over een showroom, wij hebben al onze producten louter online staan. Dit maakt het ons mogelijk ons volledig op onze mooie planten en de verkoop hiervan te focussen. Daar komt bij dat hierdoor Engels gras kopen bij ons goedkoop is. Wij hebben niet de kosten die een showroom en daarbij behorend personeel met zich meebrengen en kunnen onze prijzen zodoende altijd scherp houden.