Engels Gras

6 producten

Armeria pseudarmeria 'Ballerina White' - Engels Gras
actie
Armeria pseudarmeria 'Ballerina White' - Engels Gras Engels Gras Ballerina White
3.33 3.99
Bekijk product
Armeria pseudarmeria 'Ballerina Red' - Engels Gras
actie
Armeria pseudarmeria 'Ballerina Red' - Engels Gras Engels gras
3.33 3.99
Bekijk product
Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' - Engels Gras
actie
Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' - Engels Gras Engels Gras Ballerina Purple Rose
3.33 3.99
Bekijk product
Armeria maritima 'Alba' - Engels Gras
actie
Armeria maritima 'Alba' - Engels Gras Engels Gras
2.00 3.99
Bekijk product
Armeria maritima 'Splendens' - Engels Gras
actie
Armeria maritima 'Splendens' - Engels Gras Engels Gras
2.00 3.99
Bekijk product
Armeria maritima 'Abbey Deep Rose' - Engels Gras
actie
Armeria maritima 'Abbey Deep Rose' - Engels Gras Engels Gras
2.88 3.99
Bekijk product

Engels Gras gedijt goed op vele gronden

Engels Gras is familie van de strandkruidfamilie. De botanische naam voor Engels Gras is ´Armeria maritima´. Hierin leest u al het woord maritiem. Dit is niet geheel toevallig, want Engels Gras concentreert zich vooral in zeegebieden en aan de kust. De plant groeit vooral op zilte grond en het liefste in de volle zon. De bodem mag vochtig tot droog zijn en matig voedselarm. Voor de Nederlandse kust komt Engels Gras niet zoveel voor, vandaar dat de plant is opgenomen op de Nederlandse Rode lijst van planten. Op de Waddeneilanden is Engels Gras wel een veel voorkomende wilde soort.

read-more-splitter

Engels Gras kopen is lang genieten van bloeiende bloemen

Gaat u Engels Gras kopen, dan geniet u de hele zomer van de mooie kleine bloemen die in trossen aan het uiteinde van de steel groeien. De bloeiperiode is namelijk van mei tot augustus. Er zijn verschillende soorten van Engels Gras te krijgen en de meeste soorten hebben roze bloemen. Er zijn ook soorten met witte of rode bloemen. De bladeren van Engels Gras lijkt op gras, vandaar dat dit terugkomt in de naam. Engels Gras is een laag groeiende plant met een hoogte van ongeveer 20 centimeter. U kunt de plant dan ook goed gebruiken als bodembedekker.

Engels Gras bestellen bij Het Groene Paradijs

Engels Gras is een ideale plant als u zilte grond in de tuin heeft. Ook in een rotstuin zal de plant goed kunnen groeien. Het is een zeer gemakkelijk te onderhouden plant die goed winterhard is. Wilt u ook Engels Gras voor uw rotstuin of als bodembedekker? Dan kunt u het zichzelf gemakkelijk maken door online Engels Gras te bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. In ons assortiment zult u diverse soorten Engels Gras tegenkomen en in verschillende kleuren. Maak uw keuze in de onze webshop, dan wordt uw bestelling binnen vijf dagen bij u afgeleverd.