Echinacea

25 producten

Echinacea purpurea - Zonnehoed
actie
Echinacea purpurea - Zonnehoed Zonnehoed purpurea

Een mooie Echinacea in uw tuin

De Echinacea is een familie planten die een echte indruk kunnen maken in uw tuin. Het zijn prachtige vaste planten die met hun opvallende kleuren al snel uit kunnen groeien tot het aandachtspunt van uw planten en struiken. We raden u dan ook van harte aan om eens te komen kijken in ons assortiment om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan. De verschillende soorten Echinacea die wij verkopen doen het allemaal heel goed in uw tuin. Met de juiste aandacht zorgt u ervoor dat dit een plant is waar u lang van kunt genieten.

Eenvoudig een Echinacea bestellen

De Echinacea is in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen in onze webshop. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Echinacea Purpurea, ook wel bekend onder de naam Rode Zonnehoed. De plant behoort tot de familie van de asters. Hij heeft een vochthoudende, voedselrijke ondergrond nodig om optimaal tot groei en bloei te komen. Heeft u hier misschien nog vragen over? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen op onze website. Hier staat meer informatie over alle tuinplanten, struiken en siergrassen die wij verkopen, zodoende ook over de Echinacea.

Wilt u bij Het Groene Paradijs een Echinacea kopen?

Het is goed om eens bij Het Groene Paradijs te komen kijken als u op zoek bent naar mooie planten voor in uw tuin. Wij leveren alle planten in ons assortiment direct bij de kweker vandaan. Zo weet u zeker dat u straks een mooie plant in uw tuin heeft die het goed gaat doen. U krijgt bij elke plant die u bij ons koopt kweekgarantie. We zorgen altijd voor een snelle levering. Zo kunt u de planten snel in uw tuin zetten en beginnen met hiervan te genieten.