Epimedium

4 producten

Epimedium perralchicum 'Frohnleiten' - Elfenbloem
actie
Epimedium perralchicum 'Frohnleiten' - Elfenbloem Elfenbloem 'Frohnleiten'
4.99 5.99
Bekijk product
Epimedium versicolor 'Sulphureum' - Elfenbloem
actie
Epimedium versicolor 'Sulphureum' - Elfenbloem Elfenbloem 'Sulphureum'
4.99 5.99
Bekijk product
Epimedium rubrum - Elfenbloem
actie
Epimedium rubrum - Elfenbloem Elfenbloem
4.99 5.99
Bekijk product
Epimedium Grandiflorum 'Purple Pixie' - Elfenbloem
actie
Epimedium Grandiflorum 'Purple Pixie' - Elfenbloem Elfenbloem
Niet op voorraad 5.99
Bekijk product

De epimedium is een bijzondere plant in iedere tuin

De epimedium is de Latijnse benaming voor elfenbloem en is een vaste plant die vooral geschikt is voor schaduwrijke tuinen. De epimedium gedijt namelijk zeer goed als deze in de schaduw of halfschaduw wordt geplaatst. Het meest opvallende aan de epimedium, zijn de hartvormige bladeren. De bladeren zien er elegant en decoratief uit en zijn hierdoor een aanvulling voor uw schaduwrijke tuin. Gedurende het seizoen en afhankelijk van het type epimedium, kunnen de bladeren van kleur wisselen, van groen tot rood of geel. Ook de bloemen kunnen per soort epimedium verschillen. In vorm, structuur en kleur.

read-more-splitter

Welke soort epimedium kopen?

Een epimedium is in verschillende soorten verkrijgbaar. Bij Het Groene Paradijs vindt u dan ook verschillende soorten die misschien aan uw smaak voldoen. De epimedium versicolor bijvoorbeeld, is een mooie laag bij de grond groeiende plant, die u als bodembedekker kunt gebruiken. Het blad heeft veel en mooie bladeren, die rood uitlopen en langzaam groen worden. De epimedium rubrum heeft ook een bijzondere uitstraling, met een tweekleurig blad. Het blad is groen aan één zijde en en rood of geel aan de andere zijde. Tevens heeft deze soort prachtige stervormige bloemen. De bloeiperiode van alle soorten is rond april en mei.

Een epimedium bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een epimedium bestellen? Het bestellen kost u maar weinig moeite en u hoeft u hiervoor zelfs niet de deur uit. U kunt online in de webshop van Het Groene Paradijs een epimedium bestellen. Alle soorten die wij aanbieden, worden in de webshop uitgebreid beschreven. Tevens ziet u altijd duidelijke foto´s van de plant. Wij hebben ruime ervaring met het online verzenden van planten en struiken, dus u mag er gerust op zijn, dat ook uw epimedium onbeschadigd bij u zal arriveren. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende soorten, u kunt daarom altijd een epimedium kopen die aan uw smaak voldoet.