Japanse Anemoon

7 producten

Anemone hybrida 'Honorine Jobert' - Herfstanemoon
actie
Anemone hybrida 'Honorine Jobert' - Herfstanemoon Herfstanemoon Honorine Jobert
Anemone hybrida Königin Charlotte
actie
Anemone hybrida Königin Charlotte Herfstanemoon
Anemone sylvestris
actie
Anemone sylvestris Anemoon
Anemone hupehensis 'Prinz Heinrich' - Herfstanemoon
actie
Anemone hupehensis 'Prinz Heinrich' - Herfstanemoon Herfstanemoon
Anemone hybrida 'Rosenschale' - Herfstanemoon
actie
Anemone hybrida 'Rosenschale' - Herfstanemoon Herfstanemoon 'Rosenschale'
Anemone hybrida 'Whirlwind' - Herfstanemoon
actie
Anemone hybrida 'Whirlwind' - Herfstanemoon Herfstanemoon Whirlwind
Anemone nemorosa - Bosanemoon
actie
Anemone nemorosa - Bosanemoon Bosanemoon

Een Japanse anemoon online bestellen

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Dan bent u nu in de juiste webshop aangekomen. We hebben namelijk bij Het Groene Paradijs een zeer ruim assortiment aan prachtige tuinplanten voor u klaarstaan. Planten die wij met de grootst mogelijke zorg bij elkaar hebben gezocht, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een plant van hoge kwaliteit in huis haalt. Neem bijvoorbeeld onze Japanse anemoon. Met liefde door ons gekweekt, zodat u er optimaal van kunt gaan genieten. Dit is een plant die graag in grond staat die humusrijk is, bij voorkeur dan ook nog in het zonnetje.

Wilt u een Japanse anemoon kopen?

We gaan bij Het Groene Paradijs altijd met de grootst mogelijke zorg met onze planten om. We zorgen er graag voor dat deze planten helemaal perfect uw huis bereiken. Daartoe worden ze door ons ook grondig ingepakt voor ze verstuurd worden. We hebben bij Het Groene Paradijs geen showroom. U hoeft de planten dan ook niet zelf mee naar huis te vervoeren. We staan klaar om u te helpen met het maken van een keuze van de beste planten voor uw tuin. Maar zeg nou zelf, zo'n prachtige anemoon doet het toch in elke tuin optimaal?

Meer weten over onze Japanse anemoon?

Wilt u een Japanse anemoon bestellen in onze webshop? Dan kunt u dit heel eenvoudig regelen. We hebben het proces van bestellen zo simpel mogelijk gemaakt voor u. Reken er dan ook op dat die anemoon zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U kunt dan altijd nog even bij ons terecht voor advies over die anemoon. We vertellen u graag hoe u deze het beste kunt planten, maar ook hoe u deze goed kunt onderhouden. Bij Het Groene Paradijs staan altijd mensen klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.