Vederdistel

2 producten

Cirsium rivulare 'Trevors Blue Wonder' - Vederdistel
actie
Cirsium rivulare 'Trevors Blue Wonder' - Vederdistel Vederdistel 'Trevors Blue Wonder'
Cirsium rivulare 'Atropurpureum' - Vederdistel
actie
Cirsium rivulare 'Atropurpureum' - Vederdistel Vederdistel 'Atropurpureum'

Een vederdistel kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar iets unieks voor in de tuin? Mooie planten die er prachtig uitzien, die kleur brengen en die lang meegaan? Dan kunnen we u bij Het Groene Paradijs verder helpen. Zo hebben we bijvoorbeeld de vederdistel voor u in het assortiment klaarstaan. Dit is een plant met een uniek uiterlijk, die het bij u in de tuin heel mooi kan doen. Deze vederdistel is in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. Neem dan ook een kijkje om te zien welke van deze vederdistels u het mooiste vindt om in uw tuin neer te zetten. We helpen u graag verder met het maken van een keuze voor de planten die het meest geschikt zijn voor in uw tuin.

Online een vederdistel bestellen

De vederdistel is een bijzondere plant, die echt iets toevoegt aan uw tuin. Het is een onderdeel van de composietenfamilie. We hebben het over stekelige planten met een mooie, gekleurde bloem bovenop. Deze bloem is zelf dan weer omwikkeld door puntige omwindselblaadjes. Neem een kijkje in onze webshop om te zien hoe de verderdistel er ook in uw tuin uit kan zien. Wilt u daarna een vederdistel bestellen? Dat doet u heel eenvoudig in onze webshop. We hebben hier de mooiste planten overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Zo maakt u snel en simpel de keuze voor de nieuwste aanwinst voor uw tuin.

Wilt u online een vederdistel kopen?

Indien u bij ons een vederdistel wilt bestellen, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje nemen in ons assortiment. U vindt hier dan een ruim assortiment met planten voor in uw tuin of op uw balkon. Als u bij ons een bestelling heeft gemaakt en afgerond in onze beveiligde betaalomgeving, dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij u wordt afgeleverd. We hebben hier een eigen bezorgdienst voor klaarstaan, die ervoor zorgt dat uw planten veilig bij u aankomen. U kunt ook altijd bij ons langskomen om de planten op te halen. We hebben geen showroom of tuincentrum, maar staan wel klaar om de planten aan u te overhandigen.