Vaccinium corymbosum 'Goldtraube 71' - Blauwe Bes

Op voorraad

Blauwe Bes

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Vaccinium corymbosum 'Goldtraube 71' - Blauwe Bes

Vaccinium corymbosum 'Goldtraube 71' ofwel Blauwe Bes is een unieke soort blauwe bes die zich onderscheidt door zijn intense diepblauwe vruchten en compacte, opgaande groeiwijze. Deze blauwe bes is perfect voor kleine tuinen of om te gebruiken in borders of als haagplant. De volwassen hoogte van de plant is 200 cm, hij is niet wintergroen maar wel goed winterhard. De plant heeft een voorkeur voor een standplaats in de zon of halfschaduw op iedere goede tuingrond.

Om ervoor te zorgen dat de 'Goldtraube 71' in topconditie blijft, is het belangrijk om de plant te snoeien. Dit kan het beste gedaan worden in de winter of vroege lente, voordat de plant gaat uitlopen let er wel op dat dit niet in de vorstperiode gebeurd. Verwijder alle dode of beschadigde takken en knip de takken terug tot op een knoop. Dit zorgt ervoor dat de plant mooi compact blijft en beter gaat bloeien. Om een goede oogst te behalen, is het ook belangrijk om de Vaccinium corymbosum 'Goldtraube 71' ofwel Blauwe Bes op de juiste manier te bemesten. Gebruik een organisch meststof zoals compost of kippenmest en geef de plant tijdens de groeifase eens per maand extra voeding. Zorg ook voor voldoende water tijdens droge perioden.

 

Wilt u Vaccinium corymbosum 'Goldtraube 71' ofwel Blauwe Bes kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Bessenstruik bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Fruitplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Vaccinium corymbosum 'Goldtraube 71' - Blauwe Bes

Hoogte bij levering 30-60cm
Hoogte volwassen plant 200cm
Bloeiperiode April, Mei
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 1
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 30-07-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Mooie plant en met bloemen
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99