Venijnboom

3 producten

Taxus baccata - Taxushaag
actie
Taxus baccata - Taxushaag Venijnboom of Taxushaag
Taxus baccata 'Repandens' - Taxushaag
actie
Taxus baccata 'Repandens' - Taxushaag Venijnboom of Taxushaag
12.22 14.99
Taxus baccata Bolvorm
actie
Taxus baccata Bolvorm Venijnboom of Taxushaag
59.99 69.99

Een Venijnboom bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie aanvulling voor in uw tuin? Een boom of struik die echt iets speciaals toevoegt aan wat u in de tuin heeft staan? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Het Groene Paradijs allemaal te bieden hebben. Zo verkopen wij in onze webshop onder andere de Venijnboom. Dat klinkt wellicht een beetje angstaanjagend, maar u kunt er op rekenen dat u met een Venijnboom echt iets bijzonders in huis haalt. Deze boom behoort namelijk tot de coniferenfamilie en komt van nature voor in de Benelux.

Online een Venijnboom kopen

Bij ons kunt u eenvoudig een Venijnboom bestellen. Het is een van de meest donkergroene planten die er te vinden zijn. U kunt er hierbij op rekenen dat de plant deze bijzondere kleur ook het hele jaar zal behouden. De Venijnboom is ook bekend onder de naam Taxus Baccata. Het is een van de haagplanten die je in Nederland het meest tegen zult komen. Let er hierbij op dat het belangrijk is de Venijnboom met enige regelmaat te snoeien. We vertellen u hier graag meer over. Uiteraard bent u ook met uw andere vragen van harte welkom bij Het Groene Paradijs.

De mooiste planten voor in uw tuin

U wilt een Venijnboom kopen bij Het Groene Paradijs? Dit is snel geregeld. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd. U kunt er daarbij op rekenen dat de plant die u heeft besteld direct bij onze eigen kwekerij vandaan komt. U kunt dan ook rekenen op kwaliteit. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen. We hebben geen winkel of showroom, maar bieden u deze service wel aan. Verder kunt u alles bij Het Groene Paradijs eenvoudig online regelen. Een Vuurdoorn kopen wordt op deze manier wel heel eenvoudig!