Verbena bonariensis tuin

4 producten

Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba

Wilt u een Verbena bonariensis in de tuin?

Met de Verbena bonariensis in de tuin, heeft u een bijzondere plant. De plant staat ook bekend onder de volksnaam IJzerhard. De Verbena bonariensis is een plant op een hoge steel met maar weinig tot geen blad. In de toppen ontstaan bloemetjes die samen groeperen als platte bloemschermen. De bloemen hebben een lavendelkleur. Een voordeel van een Verbena bonariensis in de tuin, is dat de bloemen ware magneten zijn voor bijen en vlinders. De Verbena bonariensis zorgt hierdoor voor levendigheid in de tuin.

Waar let u op bij een Verbena bonariensis in de tuin kopen?

Door een Verbena bonariensis in de tuin te kopen, heeft u te maken met een relatief gemakkelijke plant betreffende het onderhoud. De plant vraagt maar weinig verzorging, maar er zijn wel enkele zaken waar u op moet letten. Zet de Verbena bonariensis op een zonnige plek of tenminste halfschaduw. De grond moet niet te vochtig zijn en goed doorlatend. Als de plant zich goed voelt op zijn plek, dan is deze zelfzaaiend en komen er het volgende seizoen nieuwe planten bij. De Verbena bonariensis is matig winterhard. Enige bescherming is nodig, door bijvoorbeeld mulch en/of compost rondom de plant aan te brengen. Hiermee beschermt u de plant tegen de vorst. Laat de uitgebloeide stengels tijdens de winter staan, dit is decoratief en beschermt de plant. In het voorjaar snoeit u dan de dode stengels, zodat er verse scheuten uitkomen.

Een Verbena bonariensis voor in de tuin bestellen bij Het Groene Paradijs

Door een Verbena bonariensis voor in de tuin te bestellen, heeft u een prachtige plant die een maximale hoogte bereikt van ongeveer 150 centimeter. Bovendien profiteert u met de Verbena bonariensis van een lange bloeiperiode vanaf juli tot september. U kunt de Verbena bonariensis voor in de tuin bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben overigens meerdere soorten van de Verbena, die u gemakkelijk online in onze webshop kunt bestellen. U mag een snelle levering binnen 3 dagen verwachten, een groeigarantie voor iedere plant en een uitstekende klantenservice waar u altijd welkom bent voor advies of tips.