We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Maak kennis met de Verbena Boughton House

De Verbena is een plant waar vele cultivars van zijn. Dit zijn wel planten van hetzelfde ras, maar meestal met een eigen bloemkleur, groeivorm of andere bijzondere eigenschappen. Met enige regelmaat komt er weer een nieuwe kweek van de Verbena uit, zoals het geval is met de Verbena Boughton House. De naam van de plant is vernoemd naar een Engels landgoed in Northamptonshire. Net zoals de meeste soorten van de Verbena, krijgt ook deze soort blauwpaarse tot paarse bloemen die boven in de toppen van de stelen ontstaan. Wanneer u levendigheid in uw tuin wilt, kies dan zeker voor de Verbena Boughton House, de plant trekt veel vlinders aan.

Waarom een Verbena Boughton House kopen?

Hoewel u veel soorten van de Verbena kunt aanschaffen, profiteert u door de Verbena Boughton House te kopen, van een lange bloeiperiode. De plant bloeit vanaf juli tot september. Ook de lage hoogte kan een reden zijn om de Verbena Boughton House te kopen. De volwassen plant wordt maar maximaal 50 centimeter hoog. Hierdoor kunt u de plant in een pot te plaatsen. Het is daarom ook een erg gemakkelijke plant als u enkel over een balkon of dakterras beschikt. Deze soort is zeer goed winterhard, maar het blad zal niet groen blijven. Het eventuele dode blad snoeien in het voorjaar is het enige onderhoud dat u heeft.

Een Verbena Boughton House bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u eens een andere cultivar van de Verbena proberen? Dan is de Verbena Boughton House een interessant exemplaar. U kunt de Verbena Boughton House bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij leveren een unieke service van een online tuincentrum. Bij ons bestelt u al uw planten, struiken en siergrassen online en wij leveren uw bestelling snel en in een zeer stevige verpakking. Ondanks dat wij een online tuincentrum zijn, bieden wij de allerhoogste service. Zo mag u altijd contact met ons opnemen, als u nog vragen heeft over de verzorging van uw planten.