Verbena rigida venosa winterhart

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
Niet op voorraad 9.99

Is de Verbena rigida Venosa winterhart?

Een belangrijk kenmerk van de Verbena rigida Venosa, is de lange bloeiperiode vanaf mei tot ver in de herfst. Hierbij komen mooie paarse bloemen tevoorschijn en zorgt de plant voor flink wat fleurigheid in de tuin. Uiteraard is het de bedoeling dat u ook het volgende jaar weer van deze lange bloeiperiode geniet. Hiervoor moet de Verbena rigida Venosa dan wel de winter overleven. De vraag is daarom of de Verbena rigida Venosa winterhard is? Met een winterharde plant mag u ervan uitgaan dat deze de winter en in ieder geval niet al te zware vorstperiodes overleeft.

Waar rekening mee houden bij een Verbena rigida Venosa winterhart kopen?

Tijdens de winter zijn er planten die de vorstperiode kunnen overleven, maar ook planten die ´s winters sterven. Door een Verbena rigida Venosa winterhard te kopen, haalt u een matig winterharde plant in uw tuin. In principe kan de plant de winter overleven, maar zware vorstperiodes waarbij de temperatuur lager wordt dan -10° Celsius wordt moeilijk. Alleen wanneer u beschermende maatregelen invoert, is het mogelijk om ook zeer zware vorstperiodes te overleven. Denk aan het planten van de Verbena rigida Venosa op een zonnige en beschutte plek en het aanbrengen van beschermende mulch op de bodem rondom de plant.

De Verbena rigida Venosa winterhart bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Verbena rigida Venosa winterhard bestellen hoeft tegenwoordig niet lastig meer te zijn. U hoeft niet urenlang tuincentra door te zoeken naar die ene Verbena waarnaar u op zoek bent. Een Verbena rigida Venosa winterhard bestellen doet u gewoon online in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben een zeer breed assortiment en gekweekt in onze eigen kwekerij. Hierdoor geloven wij in de hoogwaardige kwaliteit van ons aanbod en geven wij voor iedere plant een groeigarantie af. Hierdoor loopt u geen risico bij het online aankopen van uw planten en struiken.