Verbena rigida

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
Niet op voorraad 9.99

Wat kunt u met een Verbena rigida?

De Verbena behoort tot de IJzerhardfamilie. De Verbena wordt dan ook wel eens IJzerhard genoemd. Maar deze familie is erg groot en omvat vele honderden soorten. Een van de soorten van de Verbena is de Verbena rigida. Kenmerkend aan de Verbena rigida, zijn de opvallende lila tot paarse bloemen die als bloemtrossen aan het uiteinde van de stelen groeien. De Verbena rigida is vooral een erg decoratieve plant die een gemiddelde hoogte behaalt van tussen de 70 en 100 centimeter. Hiermee zijn perfect hoogtes te creëren in borders, maar de plant kan ook prima in een plantenbak gezet worden.

Een passende Verbena rigida kopen

Net zoals bij veel soorten van de Verbena, zijn van iedere variant wel diverse cultivars verkrijgbaar. Dit is ook het geval bij een Verbena rigida kopen. Zo is er de Verbena rigida Venosa of de Verbena rigida Santos. Iedere cultivar heeft bepaalde kenmerken en eigenschappen. Doorgaans is iedere soort Verbena rigida redelijk winterhard tot -10° Celsius. Omdat het ook wel eens harder kan vriezen, is het noodzakelijk om voor enige bescherming te zorgen. Plaats de Verbena rigida op een beschutte plek of zorg met mulch ervoor dat vorst de plant niet aantast. De bloeiperiode ligt tussen juli en oktober. Wanneer u de dode bloemen snoeit, stimuleert u doorbloei en geniet u langer van de bloemen.

Een Verbena rigida bestellen bij Het Groene Paradijs

De Verbena rigida is altijd een aantrekkelijke en kleurrijke plant in de tuin met mooie paarse bloemen. U kunt een Verbena rigida bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan online in onze webshop, aangezien wij een online tuincentrum zijn. Hierdoor maken wij u het bestellen van planten en struiken erg gemakkelijk. Na het kiezen van uw planten, rondt u de bestelling af door een betaalmethode te kiezen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering in een stevige verpakking. Wilt u meer informatie over de Verbena rigida of over de verzorging van deze plant? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.