Verbena Tenera

3 producten

Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard

Hoe mooi staat een Verbena Tenera in uw tuin?

De Verbena Tenera is een geliefde plant in veel tuinen. Van de Verbena zijn veel cultivars, zodat iedere soort net weer iets andere eigenschappen en kenmerken kan hebben. De Verbena Tenera is bijvoorbeeld meer een hangende soort. Deze plant kunt u zowel in uw tuin planten, maar staat ook prima als een overhangende plant in een bloembak. Van de Verbena Tenera zijn verschillende soorten verkrijgbaar en daarom zijn de bloemen ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Roze, blauw, paars, violet en rood zijn kleuren die veel voorkomen bij een Verbena Tenera.

Wat is de verzorging bij een Verbena Tenera kopen?

Een Verbena Tenera is redelijk onderhoudsvriendelijk. Waar u rekening mee moet houden bij een Verbena Tenera kopen, is dat de plant gevoelig is voor teveel vocht. Plant de Verbena Tenera dan ook nooit in een te vochtige bodem. Zorg dat de bodem droog, goed doorlatend en kalkrijk is, hier voelt de plant zich het meest prettig. De Verbena Tenera is redelijk goed winterhard, maar niet wintergroen. Het blad zal afsterven en bruin worden, maar u kunt dit in het voorjaar snoeien. Er zullen al snel nieuwe scheuten ontstaan en u geniet tijdens het voorjaar en de zomer weer van nieuwe frisse bloemen.

Een Verbena Tenera bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Verbena Tenera bestellen kan snel en gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben alle soorten van de Verbena in ons assortiment en ook de diverse soorten van de Verbena Tenera. Na uw bestelling zorgen wij voor een snelle levering in een stevige verpakking. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze kwekerij in Gilze. Heeft u advies nodig over de verzorging van een Verbena Tenera of wilt u begeleiding bij uw keuze voor een bepaalde soort? Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag bij.