Vingerhoedskruid

4 producten

Digitalis purpurea - Vingerhoedskruid
actie
Digitalis purpurea - Vingerhoedskruid Vingerhoedskruid
Digitalis purpurea 'Gloxiniiflora' - Vingerhoedskruid
actie
Digitalis purpurea 'Gloxiniiflora' - Vingerhoedskruid Vingerhoedskruid
Digitalis purpurea 'Dalmatian Rose' - Vingerhoedskruid
actie
Digitalis purpurea 'Dalmatian Rose' - Vingerhoedskruid Vingerhoedskruid
Digitalis purpurea 'Alba' - Vingerhoedskruid
actie
Digitalis purpurea 'Alba' - Vingerhoedskruid Vingerhoedskruid 'Alba'

Kleur in de tuin met Vingerhoedskruid

Vingerhoedskruid is een vrij algemeen voorkomende plant in Nederland en België. In vele tuinen staat de plant, maar u kunt ze ook in het wild tegenkomen en Vingerhoedskruid wordt veel gebruikt in siertuinen. Als u een siertuin wilt aanleggen, dan mag Vingerhoedskruid niet ontbreken. U heeft dan ook het voordeel dat vrij de plant zich gemakkelijk uitzaait. Het is daarom een ideale plant om lege ruimtes in uw tuin snel te vullen. Vingerhoedskruid is een nectarplant en dit zorgt ervoor dat bijen en vlinders hiertoe aangetrokken worden. De plant draagt dus bij aan de biodiversiteit in uw tuin en tevens geniet u van een prachtige plant om te zien.

Vingerhoedskruid kopen met de altijd bijzondere bloemen

Gaat u Vingerhoedskruid kopen, dan doet u dit waarschijnlijk voor de bijzondere bloemen. De naam Vingerhoedskruid is niet voor niets gekozen. De bloemetjes die uit een tros van ongeveer 90 tot 100 stuks zijn samengesteld, lijken hier namelijk op. In de plantenkunde heet deze vorm de trompetvorm. Normaliter bloeit Vingerhoedskruid van mei tot oktober. In de regel zijn er drie vaste kleuren voor Vingerhoedskruid, namelijk donkerrood, lichtpaars en wit. Houd er rekening mee dat Vingerhoedskruid erg hoog kan worden. De kleinere soorten kunnen 30 tot 80 centimeter worden, maar niet zelden groeit de plant uit tot meer dan twee meter. Met de leuk uitziende bloemetjes, heeft u een mooi aanblik in uw tuin.

Vingerhoedskruid bestellen bij Het Groene Paradijs

Vingerhoedskruid zijn mooie planten om te zien en ze zorgen voor de nodige levendigheid in uw tuin, doordat bijen en vlinders hiertoe aangetrokken worden. Alle reden daarom om Vingerhoedskruid te bestellen. U kunt Vingerhoedskruid bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn dé specialisten als het gaat om het online bestellen van planten. Hiervoor bezoekt u onze webshop, om een keuze te maken uit het assortiment Vingerhoedskruid of uit het aanbod andere planten. U kunt dan al snel genieten van prachtige planten in uw tuin.