Zonnekruid

4 producten

Helianthemum 'The Bride' - Zonneroosje
actie
Helianthemum 'The Bride' - Zonneroosje Zonneroosje 'The Bride'
Helenium Rubinzwerg
actie
Helenium Rubinzwerg Zonnekruid
Helianthemum 'Golden Queen' - Zonneroosje
actie
Helianthemum 'Golden Queen' - Zonneroosje Zonneroosje 'Golden Queen'
Helianthemum 'Ben Hope' - Zonneroosje
actie
Helianthemum 'Ben Hope' - Zonneroosje Zonnekruid

Geniet van de prachtige bloemen van zonnekruid

Wilt u een plant in uw tuin met mooie opvallende bloemen, dan is zonnekruid zeker het overwegen waard. De bloemen zijn opvallend door het grote bolvormige hart van de bloem, waarin de bloembladen geplant staan. De bloemen maken de plant zeer aantrekkelijk om te plaatsen in een border. Omdat de plant afhankelijk van de soort wel 1 tot 2 meter kan worden, plaatst u deze het beste aan de achterzijde van een border. Niet alleen voor u zijn de bloemen van zonnekruid aantrekkelijk om te zien, de plant trekt ook allerlei insecten aan, zoals bijen en vlinders. Hiermee krijgt u de nodige levendigheid in uw tuin.

Wat moet u bij zonnekruid kopen aan onderhoud doen?

Wilt u ook zonnekruid kopen voor opvulling van uw borders? Dan wilt u natuurlijk weten of de plant veel verzorging nodig heeft. Gelukkig is zonnekruid geen moeilijk te onderhouden plant. Wel is de plaatsing van de plant belangrijk. Zonnekruid mag graag in de zon staan in een goede waterdoorlatende bodem. U heeft er verder geen onderhoud aan. Wel kunt u jaarlijks mest toevoegen om het groei- en bloeiproces te bevorderen. U geniet sowieso van een lange zomerse bloeiperiode van de prachtige bloemen. De bloeiperiode is van juni tot september. Verder is zonnekruid goed winterhard, maar in de winter geen groenblijvende plant. U geniet het volgende seizoen dus weer volop van de mooie bloemen van zonnekruid.

Zonnekruid bestellen bij Het Groene Paradijs

Wenst u zonnekruid te bestellen? Betreed dan het online paradijs voor mooie planten en struiken, door de webshop van Het Groene Paradijs te bezoeken. Hier kunt u alle soorten zonnekruid bestellen die u mooi vindt. De prachtig oranje, gele, roze of rode zonnekruid, wij hebben het in ons assortiment. De plantjes zijn nog niet volledig volgroeid wanneer u uw bestelling ontvangt. U krijg van ons een groeigarantie, zodat u volop kunt genieten van de ontwikkeling van de plant in uw tuin.