Aster dumosus Schneekissen - Herfstaster

Op voorraad

Herfstaster Schneekissen

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Aster dumosus Schneekissen - Herfstaster

Aster dumosus Schneekissen ofwel Herfstaster Schneekissen roept een zee van witte bloemen op in de tuin. Deze romantische Herfstaster maakt zijn grootse verschijning in de herfst, wanneer zijn talrijke, bekervormige bloemen verschijnen. Dan inspireert het niet alleen het menselijk oog, maar trekt het ook veel vlinders, bijen en andere nuttige insecten aan die de vaste plant graag als voedselbron gebruiken.

Aster dumosus 'Schneekissen' wordt zeer compact en bossig en kan daarom uitstekend worden gebruikt voor de borders of randbeplanting. Herfstaster Schneekissen komt het beste tot zijn recht in groepen en vormt zo prachtige vlakken die van september tot oktober oplichten met hun kleine bloemetjes. Voor een vlakke beplanting moet je tien tot elf stukken plaatsen met een afstand van ongeveer 30cm. Zoals alle Herfstaster houdt Aster dumosus Schneekissen van een zonnige standplaats en een goede toevoer van voedingsstoffen.

Wilt u Aster dumosus Schneekissen - Herfstaster kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Herfstaster bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Aster dumosus Schneekissen - Herfstaster

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode September, Oktober
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 3
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99