Beukenhaag bladhoudend

4 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm
actie
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm 13,33 strekkende meter Groene Beukenhaag in pot
499.99 599.99
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm
actie
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm Groene Beukenhaag Bladhoudend
799.99 899.99

Een beukenhaag die bladhoudend is kopen?

Bent u op zoek naar iets speciaals voor in de tuin? Dan zit u goed u bij Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een assortiment dat volstaat met mooie haagplanten, struiken en klimplanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot aantal verschillende soorten haagplanten. Hiermee kunt u niet alleen zorgen voor meer privacy in uw tuin, maar ook voor schaduw of een goede afscheiding. We hebben een beukenhaag die bladhoudend is voor u klaarstaan. Dit is een mooie haag die het hele jaar door de bladeren behoudt. Zo heeft u een haag die er het hele jaar door mooi uitziet.

Een beukenhaag die bladhoudend is kopen

Wilt u een beukenhaag die bladhoudend is bestellen? Geen probleem, want bij ons is dat namelijk heel eenvoudig. We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat u heel eenvoudig bestelt wat u wenst. We hebben al onze verschillende soorten hagen overzichtelijk bij elkaar gezet. Zo kiest u zonder problemen welke haag u het mooiste vindt. Een beukenhaag die bladhoudend is kopen doet u bij ons daarbij ook nog eens tegen een scherpe prijs. We hebben namelijk geen showroom, met als gevolg dat we ook lagere kosten maken. Dit voordeel berekenen we dan graag door aan onze klanten.

Meer weten over een beukenhaag die bladhoudend is?

Met een mooie beukenhaag die bladhoudend is zorgt u ervoor dat uw tuin er nog mooier en overzichtelijker uit komt te zien. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden met een haag, het is dan ook goed om deze eens te overwegen als u een keuze voor een haag gaat maken. Een beukenhaag die bladhoudend is bestellen? We zorgen er dan voor dat u deze snel geleverd krijgt. Uw nieuwe haag komt dan direct bij onze kwekerij vandaan, zodat u er ook nog eens zeker van mag zijn dat deze haag helemaal vers is. We leveren dan ook niet voor niets groeigarantie bij alles wat wij verkopen.