Bloeiende bodembedekkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met bloeiende bodembedekkers geniet u direct van kleur in uw tuin

Kale plekken in de tuin kunt u gemakkelijk vullen met bodembedekkers. Bodembedekkers zijn lage planten die vooral snel in de breedte kunnen groeien, al hangt dit wel van de soort af. Op plekken waar nog geen planten staan, heeft u vaak toch wel werk, want onkruid krijgt hier alle kans. Met een gemakkelijk te onderhouden bodembedekker, krijgt onkruid juist geen kans meer en u heeft veel minder onderhoud. Kiest u voor bloeiende bodembedekkers, dan geniet u ook nog eens van de mooie bloemenpracht van de bodembedekkers. Daarnaast trekken veel bodembedekkers bijen en vlinders aan en dit zorgt voor de nodige levendigheid in uw tuin.

Bodembedekkers bloeiend die u graag wilt

Er zijn ontzettend veel bodembedekkers die bloeiend zijn. Hierdoor geniet u altijd van een mooie fleurige tuin. Afhankelijk van welk soort bodembedekkers u kiest, kunnen de bloemen per bodembedekker verschillen. Sommige bodembedekkers hebben trosjes met bloemen en andere bodembedekkers hebben weer een enkele bloem. Doorgaans zullen bodembedekkers die bloeiend zijn in de maanden april tot augustus bloeien, maar ook dit is weer afhankelijk van het soort bodembedekker. Vrijwel alle bloeiende bodembedekkers zijn winterhard. Dit houdt in dat ze ´s winters niet dood gaan en u het volgende jaar wederom van de vrolijk gekleurde bloemen kunt genieten. Hierbij zijn er ook bodembedekkers die wintergroen blijven, ideaal voor een wintertuin.

Bloeiende bodembedekkers kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u de kale plekken in uw tuin ook opvullen? Dan kan dit met bloeiende bodembedekkers. U heeft geen last meer van onkruid op deze plekken en tevens heeft u in het voorjaar en de zomer altijd een mooie tuin vol met bloemen. Bloeiende bodembedekkers kopen kan bij Het Groene Paradijs. Wij hebben de bodembedekkers in voorraad die bij levering direct in bloei staan, zodat uw tuin direct opgefleurd wordt en de planten snel zullen uitbreiden.