Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje

Op voorraad

Klokjesbloem Karpatenklokje

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje

Campanula carpatica 'Pearl White' ofwel Karpatenklokje is een populaire vaste plant dankzij zijn prachtige witte bloemen. Mits u Campanula carpatica 'Pearl White' op een zonnige plaats in uw tuin plaatst, dan zult u verzekerd zijn een ware explosie van schitterende witte bloemen in de maanden juni tot en met september. Dit Karpatenklokje dit het goed op bijna elke bodem, maar verlangt een lichtvochtige, humusrijke bodem bij voorkeur. Deze vaste plant is zeer goed winterhard, maar sterft wel af in de winter. Maar wees gerust, in het vroege voorjaar komt deze vaste plant weer tot volle glorie. Zorg voor een goede bemesting in het voorjaar, liefst met organische meststoffen, zodat u jaar in jaar uit verzekerd bent van een sterke plant met een prachtige bloei.

 

Prachtige heldere witte bloemen met de Campanula carpatica Pearl White

Met de Campanula carpatica Pearl White haalt u een vaste plant met zeer mooie bloemen naar uw tuin. De plant wordt ook wel eens Karpatenklokje of Klokjesbloem genoemd. Dit is niet heel verwonderlijk als u naar het opvallende uiterlijk van de bloemen kijkt. De bloemen die tijdens de bloeiperiode opkomen, zijn het meest opvallende kenmerk van de Campanula carpatica Pearl White. De bloemen in klokjesvorm staan vol trots omhoog en de bloei is zeer rijkelijk. Omdat de plant maximaal 30 centimeter hoog wordt, is het een uitstekende bodembedekker, maar ook erg leuk in een plantenbak voor op het balkon.

 

Gaat u de Campanula carpatica Pearl White kopen?

In vergelijking met andere soorten van de Klokjesbloem, profiteert u bij een Campanula carpatica Pearl White kopen van een lange bloeiperiode. De plant kent een bloeiperiode die loopt vanaf juni tot september. Als u de plant op de juiste manier verzorgt, mag u van een ware bloemenexplosie uitgaan. En de verzorging is relatief gemakkelijk. Aan de standplaats bijvoorbeeld, stelt de Campanula carpatica Pearl White weinig eisen. De plant kan op een zonnige plek, in de schaduw of halfschaduw worden geplaatst. De soort bodem is doorgaans ook geen probleem, maar de plant voelt zich het beste in een licht vochtige en humusrijke bodem. Het blad is niet wintergroen, maar de plant is wel winterhard. De Campanula carpatica Pearl White gaat dan met gemak lange tijd mee.

 

Een Campanula carpatica Pearl White bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Campanula carpatica Pearl White bestellen doet u eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om online uw planten en struiken te bestellen. Wij kunnen alle soorten van de Campanula leveren, maar ook vele andere soorten planten, struiken en siergrassen. U mag uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen thuis verwachten en stevig verpakt. Heeft u nog vragen over de verzorging van de Campanula carpatica Pearl White? Dan mag u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Wilt u Campanula carpatica 'Pearl White' ofwel Karpatenklokje kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Klokjesbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus, September
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Licht, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 5
Snoeiadvies Na de bloei terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 09-10-2022
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Wachten tot het volgend jaar!
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99