Campanula glomerata 'Acaulis' - Kluwenklokje

Op voorraad

Klokjesbloem Acaulis

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Campanula glomerata 'Acaulis' - Kluwenklokje

Campanula glomerata 'Acaulis' ofwel Klokjesbloem is een fraaie polvormende vaste plant uit de grote Campanulaceae familie. Natuurlijk is deze bodembedekker op zijn mooist als deze in bloei staat. Deze Klokjesbloem bloeit uitbundig in de maanden juni tot en met augustus met stervormige, blauwe bloemen. Belangrijk voordeel van deze vaste plant is dat deze ziektevrij is, zodat u verzekerd bent van een sterke en gezonde plant voor een lange periode. Om te zorgen dat deze snelgroeiende bodembedekker in optimale gezondheid blijft, adviseren wij om ieder voorjaar organische meststoffen te strooien rondom de plant. Verder is deze onderhoudsvriendelijke Klokjesbloem het beste te plaatsen op een doorlaatbare bodem en op een zonnige tot halfschaduwrijke plaats in de tuin.

 

Mooie sterke bloemen met de Campanula glomerata Acaulis

De Campanula oftewel Klokjesbloem, is een prachtige en sterke bodembedekker. Er zijn van de Campanula verschillende cultivars verkrijgbaar, waaronder de Campanula glomerata Acaulis. Opvallend aan deze variant, is dat het een polvormige vaste plant is met hoge stelen tot maximaal 30 centimeter en blad aan de grond. Aan de toppen van deze stelen groeien tijdens de bloeiperiode mooie stervormige blauwe bloemetjes die in trossen bij elkaar komen. De Campanula glomerata Acaulis is een zomerbloeier. De bloemen verschijnen tijdens de maanden juni tot augustus en dan is de plant op zijn mooist. De plant is wel winterhard, maar niet wintergroen.

 

Waarom wilt u een Campanula glomerata Acaulis kopen?

Wanneer u nog een mooie bodembedekker zoekt voor uw tuin, dan is een Campanula glomerata Acaulis kopen een goede keuze. Vooral tijdens de zomerperiode als het plantje in bloei staat. Dan komen er prachtige diepblauwe tot paarse bloemen tevoorschijn. Het is een ideale plant om snel een kale plek in de tuin te vergroenen. Overigens is het groen niet meer van toepassing tijdens de winter. Het plantje blijft niet wintergroen, maar na het weghalen van dood blad in het voorjaar komen er weer nieuwe scheuten tevoorschijn. Verder heeft u hier geen onderhoud aan. Wel is het aan te bevelen om jaarlijks meststoffen toe te voegen, zodat het plantje in optimale toestand blijft. 

 

Een Campanula glomerata Acaulis bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u de Campanula glomerata Acaulis bestellen als bodembedekker in uw tuin? Dan kan dit gewoon vanuit huis. U bezoekt hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten van de Campanula. Daarnaast heeft u een zeer uitgebreide keuze uit talloze planten, struiken en siergrassen die u online kunt bestellen. Het online bestellen doet u bij ons vol vertrouwen en zonder risico. Wij versturen uw planten stevig verpakt en altijd met een groeigarantie. 

Wilt u Campanula glomerata 'Acaulis' - Klokjesbloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Klokjesbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

 

Meer informatie over Campanula glomerata 'Acaulis' - Kluwenklokje

Hoogte bij levering 5-10cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Blauw, Paars
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 5
Aantal per strekkende meter 3
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 21-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Sterke plantjes, mooie bladvorming en prachtige bloemen.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99