Campanula lactiflora 'Prichard's Variety' - Klokjesbloem

Op voorraad

Klokjesbloem 'Prichard's Variety'

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving

De Campanula lactiflora 'Prichard's Variety' ofwel Klokjesbloem 'Prichard's Variety' is zeer geschikt voor een border op een zonnige of licht beschaduwde plek. De meeste Campanula’s staan bekend om de rijkelijke bloei en zo is dat ook bij de Campanula lactiflora 'Prichard's Variety'. De bloei vindt plaats in de maanden Juni tot en met Augustus met kleine violetblauwe bloemen. De Klokjesbloem 'Prichard's Variety' kan een uiteindelijke hoogte bereiken van ongeveer 125 centimeter en kan daarom goed achterin de border geplaatst worden en valt dan nog steeds goed op. Het beste is ook om de Campanula te plaatsen tussen andere vasteplanten van ongeveer dezelfde hoogte zodat hij er steun aan heeft tijdens de bloei, anders valt hij uit elkaar.

 

Met de Campanula lactiflora Prichard´s Variety mooie paarse bloemen in de zomer

 

Van de Campanula oftewel ´Klokjesbloem´ is bekend dat het een sterke plant is en rijkelijk bloeit met kleurige bloemen in het paars, blauw, roze of wit. Er zijn van de Campanula vele varianten verkrijgbaar. Welke soort vaste plant u ook wilt, door de enorme keuze uit de verschillende varianten van de Campanula vindt u altijd een variant die u mooi vindt. Houdt u van een hogere soort van de Campanula? Kies dan voor de Campanula lactiflora Prichard´s Variety. Deze plant wordt ongeveer 125 centimeter hoog en krijgt tijdens de bloeiperiode mooie paarse bloemen. 

 

Waarom wilt u een Campanula lactiflora Prichard´s Variety kopen?

 

Ongetwijfeld zult u een Campanula lactiflora Prichard´s Variety kopen vanwege de rijkelijk groeiende paarse bloemen. De bloemen hebben een stervorm en iedere bloem heeft een vijftal blaadjes die volledig opengaan. Verder heeft de Prichard´s Variety mooie heldergroene ovale bladeren met een gekartelde rand. U moet er wel rekening mee houden, dat het blad niet groenblijvend is tijdens de wintermaanden. De bloeiperiode is net zoals bij alle soorten van de Campanula tijdens de zomermaanden juni tot augustus. Zet de Campanula lactiflora Prichard´s Variety op een zonnige plek of halfschaduw, dan profiteert u van een rijkelijke bloei.

 

Een Campanula lactiflora Prichard´s Variety bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Staan de mooie paarse bloemen van de Prichard´s Variety ook in uw tuin mooi? Dan kunt u een Campanula lactiflora Prichard´s Variety bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Bij ons hoeft u niet in de rij te staan om uw Campanula te vinden. In de webshop bieden wij een breed palet aan van veel soorten planten, struiken en siergrassen, waaronder vele soorten van de Campanula. Wij leveren de bestelde Campanula lactiflora Prichard´s Variety in een stevige verpakking en in een hoogte van ongeveer 10 centimeter. Doordat wij een groeigarantie afgeven, bent u zeker van een goede groei. Voor alle vragen over uw Campanula staat onze deskundige klantenservice altijd voor u klaar. 

Meer informatie

Hoogte bij levering 0-10cm
Hoogte volwassen plant 125cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Blauw, Lila
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond

Anderen bestellen ook

 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter
  5.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  7.99
 • Organische Meststof 1 kg Organische Meststof 1 kg Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart-Maat M Handschoen Oxxa X-Touch zwart-Maat M Oxxa X-Touch 51-110
  4.25