Prunus lusitanica

4 producten

Prunus lusitanica 'Angustifolia' ST100
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' ST100 Portugese Laurierkers
79.99 89.99
Bekijk product
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
349.99 369.99
Bekijk product
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
469.99 499.99
Bekijk product
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
7.17 8.99
Bekijk product

Wilt u een prunus lusitanica bestellen?

U bent op zoek naar een mooie haag voor in de tuin. U wilt deze op een mooie plek neerzetten, en heeft hier ook al ruimte voor gemaakt. De vraag is dan alleen nog, welke soort haag gaat het worden? U bent dan bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk meerdere soorten haagplanten in ons assortiment voor u klaarstaan. Overweeg bijvoorbeeld eens om een prunus lusitanica te bestellen bij ons. De prunus lusitanica is een haag die heel eenvoudig te planten en onderhouden is. Dit is ook een haag die er altijd mooi uitziet, ongeacht welk jaargetijde het is.

read-more-splitter

Een prunus lusitanica voor uw tuin

De prunus lusitanica is ook wel bekend onder de naam Portugese laurier. Deze naam is aan de haag gegeven doordat het een haag is die vooral in Portugal en de omringende landen te vinden is. Echter, de haag doet het ook buitengewoon goed in Nederland. Het maakt hierbij niet uit of de haag in de zon of in de schaduw komt te staan, of wat voor grond u hiervoor gebruikt. De haag heeft daarbij een prachtige groene kleur, waar u het hele jaar door van kunt blijven genieten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even een kijkje bij de informatie op onze website.

Vandaag nog een prunus lusitanica kopen

Als u een prunus lusitanica wilt kopen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te nemen in onze webshop. We hebben deze zo gebruiksvriendelijk als mogelijk ingericht, zodat het voor u eenvoudig is om een bestelling te maken bij ons. Een prunus lusitanica kopen doet u bij ons dan ook nog eens tegen scherpe prijzen. Doordat wij louter een webshop zijn en geen showroom hebben kunnen de prijzen lager houden. Wilt u hier meer over weten of gelijk een prunus lusitanica bestellen? We staan altijd klaar om u hier bij te helpen.