Ligustrum vulgare

2 producten

Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' - Liguster
actie
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' - Liguster Wintergroene Ligusterhaag

Een ligustrum vulgare bestellen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs vindt u een zeer ruim aanbod aan de mooiste planten, struiken en hagen die er online te vinden zijn. Bij ons kunt u zoeken naar een grote verscheidenheid aan groen. Wilt u bijvoorbeeld een ligustrum vulgare aan uw tuin toevoegen? Deze hebben wij uiteraard voor u klaarstaan! Bij Het Groene Paradijs bent u altijd aan het goede adres voor de allermooiste haagplanten en tuinplanten. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen voor advies over de planten die wij verkopen. Heeft u tuingereedschap of plantenvoeding nodig? Ook dit hebben wij natuurlijk voor u klaarstaan.

Wat is een ligustrum vulgare?

De ligustrum vulgare is een struikvormige plant die onderdeel is van de familie van de olijfbomen. Het is een plant die in Nederland ook veel in de natuur voorkomt. Hij is daar beter bekend onder de naam Wilde Liguster. Het is een plant die het hele jaar door zijn groene kleur en mooie bladeren behoudt, tenzij de temperaturen echt ver onder nul gaan duiken. Het is een plant die er geen probleem mee heeft om gesnoeid te worden. Het is zodoende een plant die het goed doet in een heg. De plant komt oorspronkelijk uit Japan en heeft zwarte besjes. Deze zijn zeer giftig voor mensen, maar vogels kunnen ze zonder problemen eten.

De ligustrum vulgare kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u de ligustrum vulgare ook wel aan uw tuin toevoegen? Een ligustrum vulgare kopen bij ons is dan heel eenvoudig. Wij hebben deze plant altijd ruimschoots op voorraad, zodat u er net zoveel kunt bestellen als u maar nodig heeft. Het is een plant die weinig onderhoud nodig heeft. Mocht u hier toch vragen over hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen. Als u besluit bij ons een ligustrum vulgare te kopen, dan zorgen wij ervoor dat de plant snel uw kant op wordt gestuurd.