Hedera 180 cm

2 producten

Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Hedera helix - Klimop
actie
Hedera helix - Klimop Klimop

Wilt u een niet al te hoge Hedera van 180 cm?

De Hedera behoort tot één van de meest bekende en populaire klimplanten. De plant staat ook bekend onder de benaming ´klimop´. Een bekende eigenschap van de Hedera, is dat deze in korte tijd zeer uitbundig kan groeien. Hiermee kunt u gemakkelijk gevels en schuttingen van een natuurlijke begroeiing voorzien. Gemiddeld haalt een Hedera zeker wel de 250 centimeter en er zijn soorten die ook de 400 centimeter halen. Maar wat als u maar een beperkte groei wilt van uw Hedera, zoals een Hedera van 180 cm en niet hoger? Dan moet u de juiste soort Hedera uitkiezen.

Welke Hedera van 180 cm kopen?

Wilt u een Hedera van 180 cm kopen en er zeker van zijn dat de plant niet groter wordt? Dan zijn er niet zoveel soorten waar u uit kunt kiezen. Immers, de Hedera heeft de eigenschap om snel een behoorlijke lengte te krijgen. Dit is niet het geval als u kiest voor de Hedera Helix Arborescens, oftewel de struikklimop. Zoals de naam al verraadt, gedraagt deze klimop zich als een struik en hoeft u niet bang te zijn dat de plant een hoogte haalt van meer dan 180 cm. De struikklimop blijft doorgaans laag tot een maximum van 125 tot 150 cm. Ook is deze Hedera zeer goed winterhard, dus u geniet ook tijdens de winterperiode van mooi groen blad.

Een Hedera van 180 cm bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u een Hedera wilt die niet zo hoog wordt, dan is het mogelijk om een Hedera van 180 cm te bestellen bij Het Groene Paradijs. Nu is het niet zo, dat de bestelde Hedera reeds 180 cm is. Wij verzenden de Hedera als een klein exemplaar, maar met een groeigarantie. U krijgt dus van ons de garantie dat de Hedera volgens gebruikelijke wijze groeit. Voldoet de plant niet aan de groeiverwachtingen? Dan krijgt u uw geld terug. Het bestellen van uw Hedera gaat bij ons erg gemakkelijk. Hiervoor bezoekt u onze webshop, waar u keuze heeft uit vele soorten van de Hedera.