Hortensia verzorgen

7 producten

Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia Pluimhortensia 'Little Lime'
11.11 12.99
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia Seringhortensia

Een hortensia verzorgen

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres als u een hortensia wilt kopen. Dit is een populaire plant waarvan wij meerdere verschillende soorten in het assortiment hebben staan. Als u er toe besluit om een hortensia te kopen, dan raden wij u aan om ook goed te letten op de verzorging hiervan. Een hortensia verzorgen is iets waar wij u graag bij helpen. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de tuinplanten die wij in het assortiment hebben staan. We geven u graag advies over de verzorging van een hortensia.

Hoe u een hortensia verzorgen het beste aan kunt pakken

Er zijn een aantal zaken waar u goed op moet letten als u een hortensia in uw tuin gaat planten. Een hortensia verzorgen begint eigenlijk al bij de plek waar u de hortensia neerzet. De hortensia houdt ervan om op een plek te staan waar de temperatuur goed is en waar de zon schijnt. Ook de grond waar de hortensia in staat is daarbij belangrijk. De plant moet zo nu en dan gesnoeid worden, waarbij het ook belangrijk is om er op te letten dat plagen geen kans krijgen. Let er ook op dat de plant genoeg water en voeding krijgt, maar geef daarbij ook weer niet teveel.

Meer weten over de verzorging van een hortensia?

Een hortensia verzorgen is iets waar wij je graag bij helpen. Je kunt natuurlijk ook de hortensia bij ons bestellen. We zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. We leveren je dan ook de producten die je nodig hebt voor de verzorging van je hortensia. Ook advies leveren we je graag bij je hortensia, maar dat is natuurlijk geheel gratis! Neem eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor hortensia’s wij allemaal voor je klaar hebben staan.