Ierse klimop

1 product

Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
2.00 3.99
Bekijk product

Een sterke en altijd groene Ierse klimop

De Ierse klimop is een zeer sterke klimplant die u in veel tuinen zult aantreffen. Het is een snelle groeier en daarom is het van belang dat u de Ierse klimop in toom houdt en regelmatig goed snoeit. Wanneer u dit doet, dan heeft u de minste kans dat de plant andere planten en bomen overwoekerd. Wilt u op snelle wijze natuurlijke wand, erfafscheiding of bodem creëren? Dan is de Ierse klimop één van de meest geschikte plantensoorten. Een snelle en krachtige groei is gegarandeerd en u geniet hierbij van groene bladeren met een mooie structuur van nerven.

read-more-splitter

Een Ierse klimop kopen geeft veel plezier

Door een Ierse klimop te kopen, heeft u hier lange tijd plezier van in uw tuin. Tijdens de maanden september en oktober bloeit de Ierse klimop en groeien er besjes aan de plant. Dit trekt vlinders en insecten naar uw tuin. Tijdens de winter zijn de besjes een geliefd soort voer voor allerlei tuinvogels. U trekt met de Ierse klimop dus flink wat levendigheid naar uw tuin. De Ierse klimop is zeer goed winterhard. De plant overleeft met gemak zware vorstperiodes en het blad blijft tijdens de winterperiode groen. U kunt de Ierse klimop op vrijwel iedere plek plaatsen, zoals in de volle zon, in de schaduw of halfschaduw.

Een Ierse klimop bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Ierse klimop bestellen voor in uw tuin? Hiervoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week online terecht in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben als online tuincentrum vele soorten van de klimop in het assortiment. Maak hier gemakkelijk uw keuze uit de gewenste klimop, zoals de Ierse klimop, dan verzenden wij deze snel en goed verpakt. Met onze groeigarantie, weet u zeker dat uw Ierse klimop het goed zal doen en in een mum van tijd in de gewenste proporties groeit.