Lampenpoetsersgras hoog

7 producten

Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Viridescens'
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Black Beauty'
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Black Alvernee
Pennisetum alopecuroides 'Reborn' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Reborn' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Reborn'
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Moudry
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln

Wordt Lampenpoetsersgras hoog?

Lampenpoetsersgras is één van de populaire soorten siergras voor in de tuin. Er zijn vele varianten van Lampenpoetsersgras, zodat u altijd wel een soort vindt die aan uw wensen voldoet. Wilt u hoogtes in uw tuin creëren? Dan is het mooi als u hoge en lage planten en siergrassen met elkaar combineert. Heeft u hiervoor lampenpoetsersgras in hoog formaat nodig? Dan zijn er enkele soorten die hiervoor in aanmerking komen. Niet alle varianten van Lampenpoetsersgras zijn hoog, maar enkele soorten worden meer dan een meter hoog. Hoog Lampenpoetsersgras met prachtige grote pluimen in de toppen, zullen een nog mooiere uitstraling aan uw tuin geven.

Welke soorten van Lampenpoetsersgras hoog kopen?

Als u Lampenpoetsersgras hoog wilt kopen, dan zijn er enkele soorten waar u zeker uit kunt kiezen. Gemiddeld wordt Lampenpoetsersgras tussen de 60 en 100 centimeter. Er zijn ook kleinere soorten en enkele varianten die hoger dan een meter worden. Een hele mooie en hoge soort Lampenpoetsersgras, is Lampenpoetsersgras ´Viridescens´. Deze hoge soort kan een hoogte behalen van tussen de 100 en 125 centimeter. De bruine overhangende pluimen die ontstaan tijdens de bloeiperiode van juli tot oktober, steken mooi af tegen het donkergroene blad. Een andere soort die ook redelijk hoog wordt, is de Lampenpoetsersgras ´Reborn´. Deze soort behaalt een hoogte van tussen de 70 en 100 centimeter en heeft bruine bloemen die na verloop van tijd verkleuren naar zilverwitte pluimen.

Lampenpoetsersgras hoog bestellen bij Het Groene Paradijs

Is het voor uw tuin nodig om Lampenpoetsersgras hoog te bestellen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Het Groene Paradijs. Omdat wij een online tuincentrum zijn, bezoekt u onze webshop met keuze uit talloze bloemen, struiken en siergrassen. Ook als u specifiek een hoge soort van Lampenpoetsersgras zoekt, dan vindt u dit in onze webshop. Wij geven een groeigarantie af, zodat u zeker weet dat uw Lampenpoetsersgras een mooie hoogte bereikt en u loopt hiermee geen risico. Als u advies nodig heeft over welke soort voldoende hoog is, neemt u dan contact op met onze klantenservice.